Аз лично не пуша въобще и много мразя като дам ключа на охраната в офиса да влизат, за да я преместят с цигара. Винаги ги усещам П.С. Nino, ти по колко изпушваш :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пушите ли в колата и колко? Не ви ли е гадно?
Collapse
X
-
Като пушех (от една година и 4 месеца не пуша), пушех навсякъде, АМА НАВСЯКЪДЕ! Никой не можеше да ме спре! Сега пък се усещам, че гледам накриво хората които пушат. :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Аз пуша в колата, но задължително в движение и на отворен прозорец. Колко често-пуша когато ми се припуши! Не позвам пепелника (чисто нов си е), а празни кутии от цигари, които изхвърлям чат-пат. Така в колата ми изобщо не мирише на цигари. В къщи си пуша на абсорбатора в кухнята.Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
От две години вече не пуша, но когато пушех най-приятно ми беше на дълъг път да си взена кафе и безалкохолнио и да изпуша 2-3 цигари, така беа да се усетя изминавах около 60-70км по магистралата. Сега не давам в нуикоя от колите ми да се пуши и ако хвана някой да ми е пушил в тях повече не му давам ключовете.BRAVA 1,4 12V
Nissan Navara
Коментар
-
Първата ми работа като изляза от портала на фабриката е да извадя една цигарка и да си я запаля с кеф (все пак се работи с масла, бензини и нефтопродукти, така че вътре е малко забранено). В колата се пуши и то редовно. Жената и тя пуши, колежките които возя и те. Вече не ми пука на кво мирише, имам си ароматизатор. Няма да си моря душичката де. Каквото ми душа сака това правя.
Коментар
-
Не знам субективно ли е - ама като седна в колата и ми се припушва. В интерес на истината в работата пушим навън, в къщи на терасата или на абсорбера (в краен случай) ама в колата не мога да се сдържа. Не съм забелязал колата да ми мирише лошо от това че пуша там. Като сме с малкия обаче - не пуша никъде.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар