Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

не свързан въпрос с FIAT а за перална ARISTON

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

batececo написа:
    ...Същата тази вечер бях твърдо решен да си купувам комби ...
    Нема нужда от Комби! В Типото скъм товарил Пералня и хладилник и имаше още място...Примерно за някоя прахосмукачка и още нещо...
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
      batececo написа:
      ...Същата тази вечер бях твърдо решен да си купувам комби ...
      Нема нужда от Комби! В Типото скъм товарил Пералня и хладилник и имаше още място...Примерно за някоя прахосмукачка и още нещо...
      Прав си, може и хечбек да свърши работа, но никой бакшиш не се нави тогава... Оправдаваха се с бутилките метан в багажника...

Коментар

за перална

е аз е взех от Техно-микс -Горение до калаулката на Околовръсното и Сливница /Европа докараха е почти на време и я премъкнахме с /родата /а/ Дядото -Тъста /вика сега трябва да викнеш майстор от сервиза да ти е монтира и да ти обясни как работи е не съм чак толкова вързан и той се ядоса и си тръгна пуснах е и вече 4 пъти е прала ако не се чува шума на водата може да работи и през ноща
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: за перална

Аз съм се спрял на AEG или Електролукс. За сега още събирам мнения. Ако може нещо без дисплей
          Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
          Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
          Совалката средно на LPG
          Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Fiat 127 написа:
            Аз съм се спрял на AEG или Електролукс. За сега още събирам мнения. Ако може нещо без дисплей
            аз съм със електролукс нашите също, повярвай ми дисплея е много готина екстра и ще сбъркаш ако вземеш такава без дисплей, електрониката и на двете е една и съща просто едната има дисплей а другата не, особено в началото докато свикнеш с програмите коя колко време продължава дисплея е незаменим помощник :D
            TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
            UNO 1.0 FIRE

Коментар

stef написа:
              Fiat 127 написа:
              Аз съм се прял на AEG или Електролукс. За сега още събирам мнения. Ако може нещо без дисплей
              аз съм със електролукс нашите също, повярвай ми дисплея е много готина екстра и ще сбъркаш ако вземеш такава без дисплей, електрониката и на двете е една и съща просто едната има дисплей а другата не, особено в началото докато свикнеш с програмите коя колко време продължава дисплея е незаменим помощник :D
              Аз пък чух, че като се прецака и е много скъпо да се смени, а и тази влага дето е в машината ебавала мамата на дисплея
              Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
              Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
              Совалката средно на LPG
              Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

ами като се прецака дисплея невярвам да спира пералнята просто продължава да си работи като пералня без дисплей ти ще си научил колко е дълга всяка една програма и си ок, а и слухове много но ти познаваш ли на някой който му се е прецакал дисплея защото аз не ,на наще пералнята е от 3 год и няма проблем след 10 може и да има знам ли ,ма то нищо вечно няма
                TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                UNO 1.0 FIRE

Коментар

Нашата Аристон-ка вече работи вярно и безпроблемно цели 10 години. Модела е Маргарита 626.
                  Citroen C8 2.2 HDI-FAP 16V 130HP;
                  Toyota Yaris 1.0 VVT-i 16V 68HP;
                  Toyota Carina II 2.0D 75HP

Коментар

Working...
                  X