да има някой перална ARISTON AQXXF109 или подобна от по новите е и дали е доволен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
не свързан въпрос с FIAT а за перална ARISTON
Collapse
X
-
Re: перална
Много добра тема :D На мен ми предстои купуване на пералня и се чудя каква. Говорих с един познат който се занимава с такива работи, а и четох по нета. Трябва да търся без каквито и да е дисплей и казана да е от Инокс. Ако може да споменете кой с каква е в къщи и дали е доволен ще бъда много благодарен
Коментар
-
Re: не свързан въпрос с FIAT а за перална ARISTON
doofiat написа:kluchar написа:да има някой перална ARISTON AQXXL109 или подобна от по новите е и дали е доволенПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
В къщи вече 3 години почти денонощно работи едно евтино Уърпулче - WHIRLPOOL FL-5064 - ТУК - може да не е сред най тихите, но е желязна, в истинския смисъл на думата. Подложена е на всевъзможни изпитания и не се предава. Тогава бях закъсал с парите поради ремонта на апартамента и даже този модел ми беше скъп, ама се напънах и не съжалявам. Страхотно отзиви имам и за пераланите на GORENIE, това което знам е - не си купувайте Indesit и подобни.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Re: перална
Fiat 127 написа:Много добра тема :D На мен ми предстои купуване на пералня и се чудя каква. Говорих с един познат който се занимава с такива работи, а и четох по нета. Трябва да търся без каквито и да е дисплей и казана да е от Инокс. Ако може да споменете кой с каква е в къщи и дали е доволен ще бъда много благодаренTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Моята Аристон както казах е супер и я имаме от година и половина. Трябва само да е стъпила стабилно на земята и няма да я чуеш. А дисплея наистина е като дискотека :D Уърпул имат родителите ми също от година и половина и като се прибирах веднъж, майка ми беше я пуснала и настана голям шум - все едно си имаш самолет вкъщи. Не препоръчвам Уърпул!
Коментар
-
От три седмици съм с Ariston AVL 105. За сега я скъсвам от пране - за тези 3 седмици над 30 цикъла и повече Няма цифров дисплей, но има всички необходими функции на една съвременна пералня, като отложен старт, кратки програми, 1000 об/мин и т.н... Ще използвам случая да се оплача от Технополис - Люлин (от там я взех), че при положение, че имах пари на ръка (не на изплащане) и по принцип осигуряват безплатен транспорт, казаха след 1 -2 седмици, всичко било заето... а вече се бях навил да я взема и не ми се отлагаше, че щях да похарча парите... Предложих да им дам някой лев, пак не се съгласиха... С един приятел с 300 зора я домъкнахме до билата - кръстовището, след 1 час чакане на студа и молене на бакшишите видях един човек с пикапче на бензиностанцията и срещу възнаграждение се съгласи да я превози на 1 километър от технополиса... Същата тази вечер бях твърдо решен да си купувам комби
Коментар
-
колега виж това:http://ariston.ru/aqualtis/pdf/libretti/AQXF109.pdfмай не е точно твоя моделако не те устройва потърси тукhttp://ariston.ru/aqualtis/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар