batececo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
не свързан въпрос с FIAT а за перална ARISTON
Collapse
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
kiro_of_the_day написа:batececo написа:...Същата тази вечер бях твърдо решен да си купувам комби ...
Коментар
-
за перална
е аз е взех от Техно-микс -Горение до калаулката на Околовръсното и Сливница /Европа докараха е почти на време и я премъкнахме с /родата /а/ Дядото -Тъста /вика сега трябва да викнеш майстор от сервиза да ти е монтира и да ти обясни как работи е не съм чак толкова вързан и той се ядоса и си тръгна пуснах е и вече 4 пъти е прала ако не се чува шума на водата може да работи и през ноща
Коментар
-
Re: за перална
Fiat 127 написа:Аз съм се спрял на AEG или Електролукс. За сега още събирам мнения. Ако може нещо без дисплейTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Re: за перална
stef написа:Fiat 127 написа:Аз съм се прял на AEG или Електролукс. За сега още събирам мнения. Ако може нещо без дисплей
Коментар
-
ами като се прецака дисплея невярвам да спира пералнята просто продължава да си работи като пералня без дисплей ти ще си научил колко е дълга всяка една програма и си ок, а и слухове много но ти познаваш ли на някой който му се е прецакал дисплея защото аз не ,на наще пералнята е от 3 год и няма проблем след 10 може и да има знам ли ,ма то нищо вечно нямаTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар