е аз е взех от Техно-микс -Горение до калаулката на Околовръсното и Сливница /Европа докараха е почти на време и я премъкнахме с /родата /а/ Дядото -Тъста /вика сега трябва да викнеш майстор от сервиза да ти е монтира и да ти обясни как работи е не съм чак толкова вързан и той се ядоса и си тръгна пуснах е и вече 4 пъти е прала ако не се чува шума на водата може да работи и през ноща
Аз съм се спрял на AEG или Електролукс. За сега още събирам мнения. Ако може нещо без дисплей
Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
Совалката средно на LPG
Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек
Аз съм се спрял на AEG или Електролукс. За сега още събирам мнения. Ако може нещо без дисплей
аз съм със електролукс нашите също, повярвай ми дисплея е много готина екстра и ще сбъркаш ако вземеш такава без дисплей, електрониката и на двете е една и съща просто едната има дисплей а другата не, особено в началото докато свикнеш с програмите коя колко време продължава дисплея е незаменим помощник :D
TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Аз съм се прял на AEG или Електролукс. За сега още събирам мнения. Ако може нещо без дисплей
аз съм със електролукс нашите също, повярвай ми дисплея е много готина екстра и ще сбъркаш ако вземеш такава без дисплей, електрониката и на двете е една и съща просто едната има дисплей а другата не, особено в началото докато свикнеш с програмите коя колко време продължава дисплея е незаменим помощник :D
Аз пък чух, че като се прецака и е много скъпо да се смени, а и тази влага дето е в машината ебавала мамата на дисплея
Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
Совалката средно на LPG
Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек
ами като се прецака дисплея невярвам да спира пералнята просто продължава да си работи като пералня без дисплей ти ще си научил колко е дълга всяка една програма и си ок, а и слухове много но ти познаваш ли на някой който му се е прецакал дисплея защото аз не ,на наще пералнята е от 3 год и няма проблем след 10 може и да има знам ли ,ма то нищо вечно няма
TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар