Аз пак да си дойда на думата... и тази година (трета по ред) спазихме традицията-отивам днес, 14 януари ама 2009 на поредната "маркировка" и се разиграва поредния абсурд: Отново нямат забележки след огледа въпреки откровено спуканото предно стъкло (от камъче на магистралата естествено) и леко охлузена задна броня-резултат от нечие виртуозно изпълнение на служебния паркинг. Гледам ги право в очите въпросително, а те си извръщат погледите! Това е някаква антилогика Обадих се на застрахователния агент дето ме дундурка (човекът е с много опит) и той загуби ума и дума! Щетите ги бях завел предварително, но те няма откъде да го знаят понеже им нося новата полица. Дори да знаеха би трябвало да ги опишат, понеже сега на теория мога да "оправя" стъклото два пъти!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Маркировка-каско, две години по-късно: все същото
Collapse
X
-
Stoyan_68 написа:Дори да знаеха би трябвало да ги опишат, понеже сега на теория мога да "оправя" стъклото два пъти!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Според мен като дадеш полицата преди огледа я въвеждат в тяхната инф. система.Аз поднових на 9 януари каското. За оглед излезе един и директно се насочи към левия калник. Там имам избила ръжда от некадърен джамбазки ремонт.И както и миналата година ми записаха "ръжда на лява вежда" Според мен са видяли каква е историята на старата застраховка и човекът директно се насочи към калника да види дали няма промяна.Иначе снимаха колата отпред, от двете страни но под голям ъгъл и нанесения номер на купето.
Коментар
-
gantcho написа:Stoyan_68 написа:Дори да знаеха би трябвало да ги опишат, понеже сега на теория мога да "оправя" стъклото два пъти!Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар