Странна работа колеги. Довечера ми изтича каското, та в събота си го поднових за следващата година. Днес отидох на задължителната маркировка, че иначе застраховката не важи при кражба. При маркирането се проверява за ,,Установени повреди на МПС при сключване на застраховката
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Маркировка-каско, две години по-късно: все същото
Collapse
X
-
Re: Маркировка-каско
[quote:ac0e35bbbd="Stoyan_68"]Странна работа колеги. Довечера ми изтича каското, та в събота си го поднових за следващата година. Днес отидох на задължителната маркировка, че иначе застраховката не важи при кражба. При маркирането се проверява за ,,Установени повреди на МПС при сключване на застраховкатаJeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
-
Едно от нещата за който уважам ЗК Витоша в която ми е каското е че маркировката е по желание. При подновяване на каското преди да е изтекло старото - няма огледи нама дявол, може спокойно да си оправиш щетите и после.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:Едно от нещата за който уважам ЗК Витоша в която ми е каското е че маркировката е по желание. При подновяване на каското преди да е изтекло старото - няма огледи нама дявол, може спокойно да си оправиш щетите и после.
Коментар
-
за "маркировката"
Ако колата не е маркирана до сега (например нов внос) при каското се "маркират" с пясъкоструя стъклата, фаровете и стоповете на автомобила. Всъщност се отбелязва номера на рамата. Отгоре се залепя стикер с холограма (срещу фалшификати), на който е отбелязана датата до която важи текущата застраховка. При подновяване, мисля че компанията няма значение, просто се подменя стикера, т.е. отбелязва се новата дата. Нормално е, при подновяване на застраховката преди изтичането й в същата компания да не правят оглед, тъй като ако има щети застрахованият би ги завел по старата (действаща) полица.Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар