Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Маркировка-каско, две години по-късно: все същото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Маркировка-каско, две години по-късно: все същото

Странна работа колеги. Довечера ми изтича каското, та в събота си го поднових за следващата година. Днес отидох на задължителната маркировка, че иначе застраховката не важи при кражба. При маркирането се проверява за ,,Установени повреди на МПС при сключване на застраховката
    Fiat Stilo 1.8 16V

Re: Маркировка-каско

[quote:ac0e35bbbd="Stoyan_68"]Странна работа колеги. Довечера ми изтича каското, та в събота си го поднових за следващата година. Днес отидох на задължителната маркировка, че иначе застраховката не важи при кражба. При маркирането се проверява за ,,Установени повреди на МПС при сключване на застраховката
    Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
    Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

...

Коментар

Sven написа:
        Ами ако колата си е маркирана предишния път пак ли трябва да се прави маркировка ?
        Абсолютно ДА!
        Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
        Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Re: Маркировка-каско

rustson написа:
          Даже 2 шишета !!! Ама ти си си за бой що не си ги оправил тея щети!! Да не падне бонуса за каското ли?
          Еми що - от мързел! То за мойто каско бонус няма, само отстъпка 10%, ако и гражданската е там.
          Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Sven написа:
            Ами ако колата си е маркирана предишния път пак ли трябва да се прави маркировка ?
            Само сменят стикера с холограмата заради новата дата до която важи, но пак се нарича "маркировка".
            Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Едно от нещата за който уважам ЗК Витоша в която ми е каското е че маркировката е по желание. При подновяване на каското преди да е изтекло старото - няма огледи нама дявол, може спокойно да си оправиш щетите и после.
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
              Fiat Linea 1.3 Multijet'08
              Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
              http://forum.fiat-bg.org

Коментар

При повторна маркировка не добавят ли още една буква към съществуващия код?

Коментар

И аз я правих тази процедура в Армеец. Взеха ми 10 лева и ми направиха снимки на колата.

Коментар

Абе май се прави маркировка независимо дали преди това си имал каско. Ако си бил примерно в БулИнс и сега минаваш в Армеец пак се прави маркировка.

Коментар

...

Коментар

zgabrovski написа:
                        Едно от нещата за който уважам ЗК Витоша в която ми е каското е че маркировката е по желание. При подновяване на каското преди да е изтекло старото - няма огледи нама дявол, може спокойно да си оправиш щетите и после.
                        И аз направих за втора година каско при Витоша.Но съм много глюпав - казах, че искам да правя маркировка на ново и вече месец и половина не намирам време да отида, а вече ми дадаоха някакъв документ, с който да отида в Р.А.П.А.С.Дали ми важи така каското. Какво да правя? Имаше някакъв срок от една седмица да подновя маркировката, май

Коментар

за "маркировката"

Ако колата не е маркирана до сега (например нов внос) при каското се "маркират" с пясъкоструя стъклата, фаровете и стоповете на автомобила. Всъщност се отбелязва номера на рамата. Отгоре се залепя стикер с холограма (срещу фалшификати), на който е отбелязана датата до която важи текущата застраховка. При подновяване, мисля че компанията няма значение, просто се подменя стикера, т.е. отбелязва се новата дата. Нормално е, при подновяване на застраховката преди изтичането й в същата компания да не правят оглед, тъй като ако има щети застрахованият би ги завел по старата (действаща) полица.
                          Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

А задното стъкло маркира ли се. Защото на пунтото маркираха всичко друго само задното стъкло не

Коментар

The_Wicker_Man написа:
                              А задното стъкло маркира ли се. Защото на пунтото маркираха всичко друго само задното стъкло не
                              Не виждам причина да не се маркира. Говорим за същинско маркиране с пясъкоструя нали? Да не е спукано или издрано?
                              Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Working...
                              X