Повод да се замисля за нещо подобно бе ето тази информация http://dnes.dir.bg/2007/01/15/news1184785.html Случайно вчера в Метро видях електрическа въздушна пушка (автомат) за 49 лв. Я споделете кой как е предвидил да се справя с подобни ситуации.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Носете си средство за защита в колата
Collapse
X
-
Средство за защита не знам, но по навик като возя детето и съм свикнала да заключвам вратите. Даже става супер неудобно понякога за спътниците ми, но по-добре заключена кола, отколкото инцидент с детенце. Хубавото на фиатите е, че никой няма да те свали от колата за да ти го открадне или да те набие имат лоша слава на кофти коли. :D Да му мислят BMW-тата и новите джиповете. А според едно изследване за това, кои са най-крадените автомобили става ясно, че най-непривлекателни са колите в тъмно зелен цвят - така че пребоядисвайте! :PSOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
-
Това е нож с две остриета! Винаги избягвайте подобни случки! На никой не са му от полза, водят до материални, физически и прихически проблеми! А за някой разярен малоумник, който изскочи от колата си и тръгне направо на бой имам едно мачете от Доминиканска република!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Re: Носете си средство за защита в колата
bright написа:Повод да се замисля за нещо подобно бе ето тази информация http://dnes.dir.bg/2007/01/15/news1184785.html Случайно вчера в Метро видях електрическа въздушна пушка (автомат) за 49 лв. Я споделете кой как е предвидил да се справя с подобни ситуации.
Коментар
-
Ама така е като нашите политици се мислят за безсмъртни.... той докато паркирал , чукнал ладата и после се е карал - абе чакай малко бе гъзар ?! за кво се е карал като той е бил виновен - щото му е пораснала много работата е и ония не е бил прав да го бие ама..... :DBravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Коментар
-
CCB написа:Abarth. написа:Аз имам в багажника една алуминиева тръба,с която си подпирам багажникаex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Едно скромно ножче с около 20 см режеща част за дивеч,пръчка кабел накрая с кожена част за китката да не се изплъзне случайно и едно брадве ако се наложи да разкастряме някъде.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
gdd55
Реклама
Collapse
Коментар