Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Носете си средство за защита в колата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Само да ми паднат гадовете...
    FIAT Marea 1.8 16V ELX

Коментар

аз пък имам нож за паржоли незнам откаде ама седи там заедно с една отверка :D

Коментар

Stracimir обурудването на колата е супер яко. Направо конкурираш въртолетите "Апачи" и "Команчи"
        BRAVA 1,4 12V
        Nissan Navara

Коментар

та вижте са сички... тренирал съм 5г. джит-кун-до, 3г. бокс, 4г. съм ходил на свободните двобой и от 7г. си помпам абе хора за кви трепания за кви чудесии говорите.некой разправя "ще го застрелям по краката" е да стрелниго и нека те съдат за опит за убийство! др вика имам палки,тръби и прочие... та счупимо главата да земе получи човека неква травма в главата го оставиш сакат за цял живот или и по-лошо да земе да почине.. Аз несъм кротък даже съм доста своенрав и избухлив и често съм правил сбивания, но от тва нищо добро несъм видял(и аз съм бил и мен са ме били). най-хубаво е да се разбирате с приказки и после с усмивка кой от къде е.А ако се стигне до неизбежен бой с голи ръце се разправете и то веднага ще си проличи кой по-по-най- и падналия ще разбере, че грешен човек е закачал. ако вади нож и т.н. с думи се почва и после се омайва и наказва..и за най-голямо наказание както колегата е направил звъните на 166 и т.н.сигорно съм най-млад от всичкиви(25г.) но него приемайте като "поучавам някой" а като съвет

Коментар

Абе като се замисля май най- доброто средство за самозащита в колата е боб с зеле. Бухаш яко пък после да видим кой смелчага ще отвори вратата без да припадне ...

Коментар

Абе вярно сте се запасили все едно на фронта живеем!?!? То че има война по пътищата никой не отрича, но тя е от др. естество породено от малоумието на 30-40% от шофьорите...Засега не ми се е случвало да се разправям с някой грубо(дано и не ми се случва), най-много по някоя и др. псувня да си размениме и после да го оставя да ме надбяга до следващият сфетофар Те хората са си го казали де - "по-умният отстъпва"
              Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
              Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
              Fiat Bravo 1.4 120k.с.

Коментар

Хахаха Весела тема! Нося си един ляв-прав и един десен ъперкът. И двата са с изравнени кокалчета от агресивни муцунки и винаги ги слагам на волана докато карам :D За воина не знам да има на улиците ,ама гладиаторски сблъсаци 100 на 100

Hot!!!

Коментар

@ siniq bega4: колега, не си най-младият тука. аз съм по-млад от тебе (21) кефиш ме как мислиш. тука колегите са се заредили с егати арсеналите, то не бяха пушки, пищови, ножове, боксове, тръби, железа увити във вестници и прочие. по принцип считам, че тука в тоя форум има свестни пичове, ама някои колеги се поизложиха доста в тая тема :P
                  Fiat Punto S55 1.1
                  Fiat Forever!

Коментар

Я да ъпна темата Нема оправия с идиоти за това смених оборудването с това:
                    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Каквото и да си говорим с оръжие си е по добре отколкото с голи ръце.Вече съм се въоръжил с 9 мм газов в колата, първия патрон ми е халосен следващите 4 са ми с задушлив газ за животни.Ако стане нещо изобщо не мисля да го вадя само да плаша някой, а като ми скокне някой избухлив да ми прави мускули и да показва хватки ще изяде 3 патрона в лицето моментално пък нека ме съди после.Имал съм случай да се опитват да ме ударят в колата с тръба, както и 3 ма през ноща да искат да ме изхврълят от колата.
                      http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                      Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                      FIAT БРАВО 1.2 16v
                      ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                      FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

аз имам една малка бухалка.гледам данесе стига до там по принцип но човек никога незнае.
                        uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

А бе вие много бързате бе, аз винаги съм готов да слезна сам от колата и да проведа разговор с мераклията. К’во толкова, ако се стигне до пердах живи и здрави...нагледал съм се на всякакви нинджи ... колко па да ме бие, мен вече ме е страх да си свивам дланите и го раздавам на шамари щото всичко се изнежи, последния дето го изпердаших ми беше колега дошъл на гости с жената да пиеме по бира, че заминава в чужбината... чак у Пирогов го возих да си вади медицинско, че съм бил го пребил ...Иначе в колата имам туулс да пребия половин София, щото винаги возя некви железа, дискове и две запалки дето се самовзривяват...

Коментар

Аз също съм избухлив, но гледам да се сдържам!Имам подобна случка със слизането от колата да ми се нахвърлят няколко човека(ромчета)по точно 3.По принцип избягвам да използвам какъвто и да било уред защото лошо бия!Бях извадил една щанга от колата с която се отлепят джанти, обаче се прицелих на бягащия срещу мен братовчед в главата и за миг си помислих какво ще стане и я оставих!Понаритахме се и най лошото бе че ходих и в полицията заради тях.Накрая мен изкараха виновен и без малко да си отнеса протокол за нанесен побой, от този дне насетне гледам да се разбера с думи и ако не стане после да се бия!А куките бяха толкова безучастни към поредното изпълнениена тези младежи, че ми идеше и тях да почна!Бати защитата бати случая!Мога да кажа че след тази случка съм станал наистина уравновесен и гледам да не си навличам неприятности!Както колегата по горе си признавам ...и аз съм бил и са ме били!
                            now. BMW E39 523i '98 170hp
                            ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                            ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Имам 1 нож в кората на врата, но не ми е за защита, а защото от как го купих не съм се сетил да го изкарам, нито пък ще се сетя да го извадя някога, освен ако не ми се наложи да се боря с някое прасе , ама сега като чета кой кво си носи, ми идва на идея да изрежа тавана на стилчо и да монтирам там една 45мм като на хъмвитата.А сега сериозно, за какъв чеп са ви тея оръжия, само 1 телефон е достатъчен, с боища, ножове, пистолети само неприятности може да си навлечете, не се занимавайте с глупости.

Коментар

Колега, а когато нямаш време за телефон и наскачат кво прайм!В случката в предния ми пост исках да не се занимвам с разправии, но при опит да се обадя наскачаха...телефона ми се разпиля на асвалта в противен случай щях да получа тупаник в муцуната!Наистина последствията могат да бъдат фатални, но когато си сам и някой ти изкочи с нещо в ръка бих предпочел да имам нещо в колата с което да се защитя.Хубаво е, че повечето се замислят какво може да стане и не прибягат до тръби, бухалки и тем подобни!Навремето така ме бяха наритали че бях труден за рисуване, бога ми ако имах нещо под ръка щях да ги оставя там!п.с.Всеки който е застрашен би използвал уред за да се предпази...това обаче само в крайни случаи!Не съм привърженик на насилие, но по добре подготвен отколкото неподготвен
                                now. BMW E39 523i '98 170hp
                                ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                                ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Working...
                                X