Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Носете си средство за защита в колата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За да избегна да не стане сакатлък с някой който иска да ме напада съм си купил за два лева от тия пластмасовите детски пищови с вода и е постоянно зареден само че вместо вода с веро . Отваряш леко стъклото натръскваш му очите с веро и го пращаш да върви да си ги мие и ти спокойно си продължаваш . Така му запазваш живота и му даваш урок да не посяга втори път. :D :D
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
      За да избегна да не стане сакатлък с някой който иска да ме напада съм си купил за два лева от тия пластмасовите детски пищови с вода и е постоянно зареден само че вместо вода с веро . Отваряш леко стъклото натръскваш му очите с веро и го пращаш да върви да си ги мие и ти спокойно си продължаваш . Така му запазваш живота и му даваш урок да не посяга втори път. :D :D
      Абе то добре това с верото и играчката ама нали знаеш от играчка плачка. Да не го насочиш само срещу някой с истински пищов и той докато разбере че твоя е играчка да те е отрепал.
      Punto SX 1.1 55

Коментар

имам под седалката една полицейска палка , в багажника - бухалка ! ....напоследък посягам за палката , ама се разминава ’’милето’’...и по добре
        Оne dream , one fiat .....just Punto SPI 8V SOCH 176A6000
        "The best Ferrari is the one that I have still to build"
        Enzo Ferrari (1898-198

Коментар

За какво са ви тези бухалки, пистолети ,ножове, тръби ,спрейове и др. подобни къде сте тръгнали колеги само дето някой не е писал че носи автомат или РПГ къде се намираме в Ирак http://www.mnf-iraq.com/images/stori...1_daily_hi.jpg или Авганистан http://www.afghan-web.com/gallery/mujahidrpg.jpg , http://www.afghan-web.com/gallery/hero.jpg имам чубството че сте тръгнали на война.

Коментар

Ами ако слушаш/гледаш/четеш новини ще видиш колко хора загиват по пътищата... Това си е един вид война... Естествено като има такива идиоти по улиците ще трябва да вземем сами някакви мерки, след като на управляващите не им пука... Не е това начина, но в сегашната ситуация не виждам друга алтернатива освен да се "наказват" отворковците...

Коментар

chuni написа:
              За какво са ви тези бухалки, пистолети ,ножове, тръби ,спрейове и др. подобни къде сте тръгнали колеги само дето някой не е писал че носи автомат или РПГ къде се намираме в Ирак http://www.mnf-iraq.com/images/stori...1_daily_hi.jpg или Авганистан http://www.afghan-web.com/gallery/mujahidrpg.jpg , http://www.afghan-web.com/gallery/hero.jpg имам чубството че сте тръгнали на война.
              ХАХАХА !!! Това е яко В духа на темата - Снимка от седмичната среща на фиат феновете:http://www.mnf-iraq.com/images/stori...1_daily_hi.jpg
              Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
              Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

За съжаление и аз нямам такива оръжия , но тъй като съм на мнението че трябва ние да си се справяме по пътищата с нарушенията ще трябва скоро да се обурудвам с една палчица или бухалка
                Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
                Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC

Коментар

Разчитам на вида си: 130 кг. на 1.90 височина. След това на две ръчички и краченца. Оръжие не нося. Принципно мисля така: вадиш ли пистолет, трябва да стреляш. Ако е боен - отиваш на топло и то за дълго, ако е газов - риска да те застрелят е много голям. Гърмиш и какво? Нищо само дим, а онзи отсреща вади боен, гърми те и след това има оправдание: "Извади пистолет, аз от къде да знам, че е газов?"
                  Вече нямам италянска машина

Коментар

zdravgo, напълно си прав, че с пистолета може голяма беля да си навлече човек, но не всеки е 130кг, така че специално в моя случай едно удължение и заздравяване на ръцете с 50-60 сантиметрова бухалка би ми помогнало, лошото е ако оня отсреща извади пистолет...

Коментар

batececo написа:
                      zdravgo, напълно си прав, че с пистолета може голяма беля да си навлече човек, но не всеки е 130кг, така че специално в моя случай едно удължение и заздравяване на ръцете с 50-60 сантиметрова бухалка би ми помогнало, лошото е ако оня отсреща извади пистолет...
                      Гледаите ся ..... пистолети не се дават на всеки 2ри на улицата.... за да е изкарал разрешително за пистолет , значи има ъкъл в главата , ако случайно се случи така че да го извади и насочи срещу теб , е за да те сплаши ... , а такива реплики "ако вадиш пистолет , трее да гърмиш " не ги коментирам.Ако извадя пистолета на някои , въобще не си мисля да го гърмя , избиите си го от главите , обаче ако ония е много надъхан и ме предизвика по някакъв начин .... безсмъртни хора няма! , пък и ако го гръмна няма да го убия , ами примерно в ходилото на крака , или в пръсеца , или в бедрото , достатъчно , за да не стане нищо лошо. И пак повтарям , това е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЕКСТРЕМНА СИТУАЦИЯ !!! пък и първите 2 патрона са ми хаусни , 3 стоппатрона , и тогава бойни. За пояснение с стоп патроните не можеш да убиеш човек , но можеш да му направиш едно харакири
                      Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
                      Polo 1.0, юли 1997г.

Коментар

CCB написа:
                        batececo написа:
                        Гледаите ся ..... пистолети не се дават на всеки 2ри на улицата.... за да е изкарал разрешително за пистолет , значи има ъкъл в главата , ако случайно се случи така че да го извади и насочи срещу теб , е за да те сплаши ... , а такива реплики "ако вадиш пистолет , трее да гърмиш " не ги коментирам.Ако извадя пистолета на някои , въобще не си мисля да го гърмя , избиите си го от главите , обаче ако ония е много надъхан и ме предизвика по някакъв начин .... безсмъртни хора няма! , пък и ако го гръмна няма да го убия , ами примерно в ходилото на крака , или в пръсеца , или в бедрото , достатъчно , за да не стане нищо лошо. И пак повтарям , това е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЕКСТРЕМНА СИТУАЦИЯ !!! пък и първите 2 патрона са ми хаусни , 3 стоппатрона , и тогава бойни. За пояснение с стоп патроните не можеш да убиеш човек , но можеш да му направиш едно харакири
                        за пояснение с стоп патрон може да убиеш човек употребата на огнестрелно оръжие не е шега работа , аз съм на принципа - като си мъж , слез и се бий,като си мишка -бегай си в дупката
                        Enzo Ferrari (1898-198

Коментар

CCB написа:
                          batececo написа:
                          за пояснение с стоп патрон може да убиеш човек употребата на огнестрелно оръжие не е шега работа , аз съм на принципа - като си мъж , слез и се бий,като си мишка -бегай си в дупката
                          Enzo Ferrari (1898-198

Коментар

абе всички сте играчи най-страшни
                            Fiat Punto S55 1.1
                            Fiat Forever!

Коментар

аз също имам един газов под седалката... и една дървена непослушка в багажника (сам си я изшкурих ) иначе, най - важното е да успееш да прецениш ситуацията...пистолет лесно се вади
                              Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Аз имам една къса бухалчица под седалката.... направена е от плътна пластмаса и е във формата на кокал))))) (бедрена кост)един единствен път съм я вадил оттам, свърши работа де))))

Коментар

Working...
                                X