Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Носете си средство за защита в колата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пистолет от дясно на шофьорскатаа седалка /до ръчната/ и по малка бухалка от другата страна на седалката /до вратата/. От 3 години са там. Ползвал съм само бухалката веднъж. По пътещата има изроди всякакви и е задължинелно всеки да има нещо около себе си /за всеки случай/.

Коментар

Малък чешки топор под стелката под шофьорската седалка, пленен на времето във "военна" ситуация на к-г Златна рибка.
      FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

6 год. съм тренирал айкидо и 3 джудо, до сега в ръкопашна схватка не се е появил човек, който да ми се опре. За последен път трима циганина се опитаха да ме оберат, беше много забавно.
        BRAVA 1,4 12V
        Nissan Navara

Коментар

georgiarg написа:
          6 год. съм тренирал айкидо и 3 джудо, до сега в ръкопашна схватка не се е появил човек, който да ми се опре. За последен път трима циганина се опитаха да ме оберат, беше много забавно.
          Браво на теб обаче замислял ли си се, че зада използваш уменията си - първо трябва да излезеш от колата а това може да не е толкова лесно ако нападателя е вече отвън. Адски лесно е да те затиснат с вратата и ...

Коментар

Хубав крак от стол с метален връх до шофьорската врата и един бокс самоделка,под навигаторската седалка! До сега не ми се е налагало да ги ползвам.
            Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Колега "morg" колата има още три врати от които мога да излезна и тогава....................
              BRAVA 1,4 12V
              Nissan Navara

Коментар

georgiarg написа:
                Колега "morg" колата има още три врати от които мога да излезна и тогава....................
                .... to be continue.... :D
                Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
                Polo 1.0, юли 1997г.

Коментар

georgiarg написа:
                  Не се сърди не се заяждам - просто съм виждал подобна ситуация когато шофьора се опитва да излезе - тия отвън имат предимство (ако колата не може да се движи в момента). Този момент с излизането е кофти - колкото и да си въоръжен (освен ако не е с пистолет например). Идеята ми е, че ако човек се замисля за смоотбрана трябва сериозно да помисли и за това, да се подготви и да знае предварително какво да прави в такава ситуация. Дори и най- добрия в ръкопашен бой може да попадне в ситуация, при която да не успее да приложи уменията си.Веднъж с един колега обсъждахме въпроса и той препоръча да се отвори леко вратата и да се изрита с два крака срещу нападателя (само дето той е 2 пъти по дребен и се върти по- лесно вътре)Просто помислете по въпроса

Коментар

morg написа:
                    georgiarg написа:
                    Не се сърди не се заяждам - просто съм виждал подобна ситуация когато шофьора се опитва да излезе - тия отвън имат предимство (ако колата не може да се движи в момента). Този момент с излизането е кофти - колкото и да си въоръжен (освен ако не е с пистолет например). Идеята ми е, че ако човек се замисля за смоотбрана трябва сериозно да помисли и за това, да се подготви и да знае предварително какво да прави в такава ситуация. Дори и най- добрия в ръкопашен бой може да попадне в ситуация, при която да не успее да приложи уменията си.Веднъж с един колега обсъждахме въпроса и той препоръча да се отвори леко вратата и да се изрита с два крака срещу нападателя (само дето той е 2 пъти по дребен и се върти по- лесно вътре)Просто помислете по въпроса
                    1-во трябва доста да си ядосал някого , че да ти "досажда" когато ти си вътре в колата паля и си тръгвам , ако направи грешката да ми счупи джам или да я надраска , тогава злобата ще наднелее ще излезна и ще ........ не ми се мисли какво ще му се случи на тоя ентусиаст
                    Polo 1.0, юли 1997г.

Коментар

аз имам идея как ще си върнем Македония: пускаме в атака членовете на форума на Фиат и за 6 часа сме окупирали Скопие. колеги, вие сте по-въоръжени и боеспособни от българската армия, бре. по темата: не нося нищо, никакви пищови, мечове или бомби. не съм тренирал бойни изкуства. просто не изпадам в конфликтни ситуации. аа, веднъж имах един случай: някъв нещо искаше да се разпрвя с мене, така и не разбрах защо, когато се приближи към колата само му показах през стъклото GSM-а с набран номер 166 и той се омъгли за секунда. след това се смях 2 дена, естествено. щото всички са много ербап, ама пък и много бързо им се изпарява ентусиазмът понякога. така че моля ви не се вживявайте в ролята на Уайът Ърп, легендарния шериф на Додж Сити, има си куки за тая работа, к’во ше стане ако всеки тръгне да се саморазправя
                      Fiat Punto S55 1.1
                      Fiat Forever!

Коментар

Punto_S написа:
                        аз имам идея как ще си върнем Македония: пускаме в атака членовете на форума на Фиат и за 6 часа сме окупирали Скопие. колеги, вие сте по-въоръжени и боеспособни от българската армия, бре. по темата: не нося нищо, никакви пищови, мечове или бомби. не съм тренирал бойни изкуства. просто не изпадам в конфликтни ситуации. аа, веднъж имах един случай: някъв нещо искаше да се разпрвя с мене, така и не разбрах защо, когато се приближи към колата само му показах през стъклото GSM-а с набран номер 166 и той се омъгли за секунда. след това се смях 2 дена, естествено. щото всички са много ербап, ама пък и много бързо им се изпарява ентусиазмът понякога. така че моля ви не се вживявайте в ролята на Уайът Ърп, легендарния шериф на Додж Сити, има си куки за тая работа, к’во ше стане ако всеки тръгне да се саморазправя
                        Добре ,че си му показал телефона през стъклото иначе ония щял да е на кяр 1 телефон
                        Polo 1.0, юли 1997г.

Коментар

е може да не налитам на бой, ама не съм пък чак с кьопави ръце, айде сега. не съм толкова зле колкото си мислиш, та да се оставя някой да ми измъкне телефона от ръката хехети в тая ситуация, на мое място, к’во праиш, вадиш железото, затваряш очите и почваш ли, к’во?!? щото аз си мисля че много елегантно го отсвирих тоя симпатяга.
                          Fiat Punto S55 1.1
                          Fiat Forever!

Коментар

Един колега точно по този случай си взе патлак и по ирония на едно кръстовище му подвикнали някакви келеши с БМВ, той им отвърнал и докато разбере какво става вече го изкарали от колата и го смляли... Докато махнал колана да бръкне под якето... сложна работа, а пък ако наистина те нападне въпреки, че си насочил пистолета => трябва да го гърмиш => може и да го убиеш, ако е огнестрелно => затвора...За това едно дърво или газов пистолет е добре да има, обаче да е под ръка, а не в багажника или в кобура, който се намира под пуловера... в такива ситуации трябва да се действа светкавично...Относно случая с ладата, виновния (в случая областния управител), както и всички хора, които малко се издигнат си мислят, че могат да правят каквото си искат, какво като човека е с Лада? Най-мразя когато някой е виновен да излиза, да започва да псува, вика и се кара, още повече и на бой да скача, по принцип съм против побоищата, но в такъв случай ако някой ми бутне колата по негова вина и идва да ми се кара и ми посегне ще го изпотроша и него и колата му , щом е решил по този начин да се оправят нещата. Пак казвам по-добре е с думи и пари да се разберат хората, отколкото да се бият, но е гадно когато виновния те заплашва...

Коментар

tomazo написа:
                              една верига за бой на мотористи ,
                              Кво имаш против нас - МОТОРИСТИТЕ

--------------------

Коментар

Аз пък имам само нож и една метало-текстолитова палка в колата. За щастие не ми се е налагало да използвам ножа.
                                M-Benz E 250 TD 150hp
                                M-Benz 200d 75 hp
                                Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Working...
                                X