Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да "скачам" ли ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е човече ти направо ме закла с това А6 - груба ръбеста немска твар ... За тия пари само от оня вид А6 дето са наследници на Ауди 100.. И после поддръжки да не говорим...Тая кола е от класа на Мерц Е класа, а такъв 2000 година е за доста повече пари.Колкото до километрите: Все си мисля че частното лице - продавач при това немец едва ли е ходил да "превърта" километража. Така си мисля.А защо ли я продава? Ами вероятно за тях 6 -7 годишна кола вече си се брои за стара.Ами ка ще стане 15000? тя струва към 11500 там, за път до Германия и докарване макс 1200 още и тук после за екотакси и регистрация още 300-400 и обслужване около 500 да стане 13500-14000, тука читава либра в БГ за под 15 не съм мяркал.
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
    Fiat Linea 1.3 Multijet'08
    Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
    http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Здравей колега, какво стана с колата, нави ли се да я вземаш Либрата. Много красива кола ей....аз ако съм на твое място нямаше много да му мисля ако имах парите и колата е без сериозни проблеми.......все пак всичко се чупи и всичко се ремопнтира.
      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
      бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
      сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
      ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

колега колата е просто върха много запазена и много лачена взимаййййййййййй

Коментар

С риск сега да ме направите на трътка ... Първо ти лесно ще я купиш , но помисли колко Либри си виждал в София представи си се счупи нещо има да си чакаш за части само ти си знаеш ,а и сервизите , който са работили по такава кола ... дали въобще има такива и идеята е че има да се учат върху колата. НО от друга страна за около 12000лв колата особено като интериор изглежда СТРАХОТНО , но иначе поне според мен е кошмарно грозна .
          Слагайте си коланите

Коментар

Не знам дали прочете какво ми писаха във Ланча форума...не мисли че тази кола ще ти излезне като поддръжка по-евтино от някое ауди.Ако сте я виждали на живо, от тази кола по-красива...здраве да е!Освен това, двигателя на всяко ауди, излезнало до сега, в същата категория ми се струва назад в развитието.Да не говорим за екстрите.Проблемно е че на доста от тези коли им са пожълтели фаровете, не знам как, но доста загрозява външния вид.
            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Че тя либрата си е жив фиат като окачване мотор и всичко останало... не виждам никакви проблеми за поддръжката... проблема е че за свга задържам...
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
              Fiat Linea 1.3 Multijet'08
              Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
              http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Окачването е на платформата на Алфа 156,но е модифицирано за по комфортно возене,отколкото е при Алфата,а за двигателите има някакви разлики по електрониката и т.н,но блок,бутала са идентични,за главата не съм сигурен
                forza forever

Коментар

Working...
                X