Колеги от както видях тая кола сън не ме лови... струва 5800 EUR в Германия, произведена е 2000 година.Немеца ме бомбандира всеки ден с нови снимки, твърди че колата има добра сервизна история и е на 13000 километра.Според новите правила би трябвало да ида там да си я купя и с немските номера директно в БГ има TUV до 09/07 и да си я докарам .Вижте само как изглежда двигателя не вярвам там немеца га го е мил като тука на Горубляне...Какво мислите по въпроса?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да "скачам" ли ?
Collapse
X
-
Да "скачам" ли ?
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.orgЕтикети: –
-
Преди седмица-две заздадох същият въпрос в Ланча клуба. Казаха да не се хващам за Ланча Либра, щото била кофти за поддръжка. Бях намерил една на Горубляне -12800 и искаха 2.4 JTD 140кс. Ето, виж и темата как се развиhttp://www.lancia-bg.com/forum/viewt...light=Тази, дето ми я предлагаха беше 2001. Седнах в нея, запалих я-страхотна кола! В багажника има BOSE 20см бас, фабрично монтиран и 17-ки елепси във вратите на същата марка..страшна е.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Май трябва да припомня постта си от 6 януари! Ето го:Nino написа:zgabrovski написа:Ами аз сега си говоря с двама на които взех телефоните от сайта. Е не точно аз а един колега който говори "фашистки". На единя обаче името му много турско звучеше и ми намириса на джамбазин въпреки че твърдеше че е първи собственик на колата.Другия каза "давай 500 евро предплата и идвай да я взимаш"... Става въпрос за Ланча Либра, 2001 година, обявена е на цена от 5900 Евро. Това което ме привлича е че немците са педанти и си гледат колите има TUV сервизни книжки и прочие...SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Много, много добре изглежда!За километрите колегата е прав - вероятност да е на толкова има, но и според мен клони към нула.Много ми допада но проучи добре дали не е някоя лимонка, я като подръжка, я за някакви грижи които има модела.Аз за съжаление не мога да помогна с мнение по тези въпроси, изобщо не познавам модела.Само мога да кажа че за тази цена предложението е много примамливо.И естествено ако "скочиш" - ще отидеш да си я видиш?I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Re: Да "скачам" ли ?
zgabrovski написа:Колеги от както видях тая кола сън не ме лови... струва 5800 EUR в Германия, произведена е 2000 година.Немеца ме бомбандира всеки ден с нови снимки, твърди че колата има добра сервизна история и е на 13000 километра.Според новите правила би трябвало да ида там да си я купя и с немските номера директно в БГ има TUV до 09/07 и да си я докарам .Вижте само как изглежда двигателя не вярвам там немеца га го е мил като тука на Горубляне...Какво мислите по въпроса?
Коментар
-
gdd55
-
Тук за мен определящото е че продавача е частно лице а не някоя автокъща колата си е движение с всички документи.Цената и ще се оскъпи само с цената на билета до там и обратното каране до тук (бензин).На фона на либрите които съм гледал тука в БГ тая е като нова.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар