Колеги някой може ли да микаже как се качват снимки във форума??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Снимки във форума
Collapse
X
-
Re: Снимки във форума
georgiarg написа:Колеги някой може ли да микаже как се качват снимки във форума??VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
А някой може ли да ми каже как да си оправя проблема: Наскоро почиствах компютъра (дигитално) и поизтрих някои работи, които се оказаха нужни ... след като преинсталирах shockwave и java почти всички проблеми се оправиха ... като изключим този със снимките във форумите ... въобще прикачена ли е снимка не я виждам, че я има ... може ли някой да ми помогне ? Много благодаря ...
Коментар
-
kiler_4o написа:А някой може ли да ми каже как да си оправя проблема: Наскоро почиствах компютъра (дигитално) и поизтрих някои работи, които се оказаха нужни ... след като преинсталирах shockwave и java почти всички проблеми се оправиха ... като изключим този със снимките във форумите ... въобще прикачена ли е снимка не я виждам, че я има ... може ли някой да ми помогне ? Много благодаря ...
Коментар
-
wwweb написа:kiler_4o написа:А някой може ли да ми каже как да си оправя проблема: Наскоро почиствах компютъра (дигитално) и поизтрих някои работи, които се оказаха нужни ... след като преинсталирах shockwave и java почти всички проблеми се оправиха ... като изключим този със снимките във форумите ... въобще прикачена ли е снимка не я виждам, че я има ... може ли някой да ми помогне ? Много благодаря ...
Нещо става с компютъра ми напоследък ... благодаря все пак ...
Коментар
-
kiler_4o написа:wwweb написа:kiler_4o написа:А някой може ли да ми каже как да си оправя проблема: Наскоро почиствах компютъра (дигитално) и поизтрих някои работи, които се оказаха нужни ... след като преинсталирах shockwave и java почти всички проблеми се оправиха ... като изключим този със снимките във форумите ... въобще прикачена ли е снимка не я виждам, че я има ... може ли някой да ми помогне ? Много благодаря ...
Коментар
-
wwweb написа:kiler_4o написа:wwweb написа:kiler_4o написа:А някой може ли да ми каже как да си оправя проблема: Наскоро почиствах компютъра (дигитално) и поизтрих някои работи, които се оказаха нужни ... след като преинсталирах shockwave и java почти всички проблеми се оправиха ... като изключим този със снимките във форумите ... въобще прикачена ли е снимка не я виждам, че я има ... може ли някой да ми помогне ? Много благодаря ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар