Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

малко компютърна помощ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

малко компютърна помощ

Здравейте, колеги, интересно ми е мога ли да видя температурата но компа си, спомням си, че в Матрицата имаше такава изведена инфо, та много искам да си видя моя, защото, учудващо е, че само когато играя на НФС Ъндърграунд две, толкова се нагрява, че не мога да си държа ръката на клавиатурата(лаптоп) пп мого жега и давам, разби"ш ли
    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
    e30 forever!

Re: малко компютърна помощ

BEX---GT---TDi написа:
    Здравейте, колеги, интересно ми е мога ли да видя температурата но компа си, спомням си, че в Матрицата имаше такава изведена инфо, та много искам да си видя моя, защото, учудващо е, че само когато играя на НФС Ъндърграунд две, толкова се нагрява, че не мога да си държа ръката на клавиатурата(лаптоп) пп мого жега и давам, разби"ш ли
    Споко, и моя е така. Перката на NFS е на мах.Ако прегрее ще угасне сам. Не се шашкай.

Коментар

във всяка една диагностична програма има инфо за температурата, и за много други полезни истории дето се случват в твоя компютър Everest , SiSoft Sandra .....
      Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
      Polo 1.0, юли 1997г.

Коментар

Re: малко компютърна помощ

BEX---GT---TDi написа:
        Какъв ти е компа? За AMD-та имам такама програма и ще ти я дам с удоволствие! В "таск бара" показва температура на процесора, скорост/обороти на вентилатора и температура на кутията.
        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

моя не загрява , но ако имам такъв ефект ще сваля перката на радиатора от стария москвак на тате и я връзвам към компа....... и после кой няма да ми вярва , че с тая перка сам се движил с 280км/ч а ??? колегата искаше да каже "Task Manager"
          Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
          Polo 1.0, юли 1997г.

Коментар

гледам пише интел центрино, видеото е Радеон нек"во, ама точно какво е не знам... а, примерно в контрол панела няма ли го някъде... пп благодаря за бързите отговори :D
            A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
            e30 forever!

Коментар

Аз съм с AMD.Давай програмата :D

Коментар

Working...
              X