Здравейте, колеги, интересно ми е мога ли да видя температурата но компа си, спомням си, че в Матрицата имаше такава изведена инфо, та много искам да си видя моя, защото, учудващо е, че само когато играя на НФС Ъндърграунд две, толкова се нагрява, че не мога да си държа ръката на клавиатурата(лаптоп) пп мого жега и давам, разби"ш ли
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
малко компютърна помощ
Collapse
X
-
Re: малко компютърна помощ
BEX---GT---TDi написа:Здравейте, колеги, интересно ми е мога ли да видя температурата но компа си, спомням си, че в Матрицата имаше такава изведена инфо, та много искам да си видя моя, защото, учудващо е, че само когато играя на НФС Ъндърграунд две, толкова се нагрява, че не мога да си държа ръката на клавиатурата(лаптоп) пп мого жега и давам, разби"ш ли
-
Re: малко компютърна помощ
BEX---GT---TDi написа:Здравейте, колеги, интересно ми е мога ли да видя температурата но компа си, спомням си, че в Матрицата имаше такава изведена инфо, та много искам да си видя моя, защото, учудващо е, че само когато играя на НФС Ъндърграунд две, толкова се нагрява, че не мога да си държа ръката на клавиатурата(лаптоп) пп мого жега и давам, разби"ш лиSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
моя не загрява , но ако имам такъв ефект ще сваля перката на радиатора от стария москвак на тате и я връзвам към компа....... и после кой няма да ми вярва , че с тая перка сам се движил с 280км/ч а ??? колегата искаше да каже "Task Manager"Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар