Колеги направо съм бесен,дъщеря ми /на 14г./от много снимане с приятелки е изпуснала апарата /Canon Digital IXSUS 30/ и сега дисплея не работи само някакви петна и отенаци се виждат,а иначе апарата снима всичко друго е о.к. ама без дисплей какъв апарат е това идваше ми да го ударя в земята, защото стария апарат / Canon Power Shot A 60 /го бях предал изцяло в неини ръце/на дъщерята/ ама тя все пак новия бил по-хубав.Ех деца,деца вече ми мина. Та въпроса ми е някой имал ли е подобен проблем с фотоапарат и дали могат да се сменят дисплей а пък и колко би струвало?Защото се чудя ремонт или нов апарат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремонт фотоапарат Canon
Collapse
X
-
Да ти кажа всичко може да се ремонтира, ама цената определено няма да ти хареса.По добре го продай и си купи нов ако искаш толкова много хубав апарат. Ама аз не виждам какво толкова на другия апарат не му харесваш, според мен е много качествен.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
BO написа:Да ти кажа всичко може да се ремонтира, ама цената определено няма да ти хареса.По добре го продай и си купи нов ако искаш толкова много хубав апарат. Ама аз не виждам какво толкова на другия апарат не му харесваш, според мен е много качествен.
Коментар
-
ZENTEX-electronics ltd.Специализиран сервиз фото и видео камери,оптически системи и IT техника.София Младост 1 бл 11 вх 4 тел 0888972776.Опс, късно видях, че си от Пловдив.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Само и единствено Зентекс.Той е човека. Всички професионалисти се кълнем в него.Утре ще идвам на тестдрайв до Пловдив, мога да взема Иксуса и да му го докарам, ти после ще минеш и ще си го вземеш от София.Звънни ми, 0887 631329, Иван Иксусите са голяма работа, имам Иксус 40 и Иксус 50, е, имам и 300Д и 20Д и торба обективи и светкавици.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
pinko168 написа:Само и единствено Зентекс.Той е човека. Всички професионалисти се кълнем в него.Утре ще идвам на тестдрайв до Пловдив, мога да взема Иксуса и да му го докарам, ти после ще минеш и ще си го вземеш от София.Звънни ми, 0887 631329, Иван Иксусите са голяма работа, имам Иксус 40 и Иксус 50, е, имам и 300Д и 20Д и торба обективи и светкавици.
Коментар
-
chuni написа:pinko168 написа:Само и единствено Зентекс.Той е човека. Всички професионалисти се кълнем в него.Утре ще идвам на тестдрайв до Пловдив, мога да взема Иксуса и да му го докарам, ти после ще минеш и ще си го вземеш от София.Звънни ми, 0887 631329, Иван Иксусите са голяма работа, имам Иксус 40 и Иксус 50, е, имам и 300Д и 20Д и торба обективи и светкавици.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
pinko168 написа:chuni написа:pinko168 написа:Само и единствено Зентекс.Той е човека. Всички професионалисти се кълнем в него.Утре ще идвам на тестдрайв до Пловдив, мога да взема Иксуса и да му го докарам, ти после ще минеш и ще си го вземеш от София.Звънни ми, 0887 631329, Иван Иксусите са голяма работа, имам Иксус 40 и Иксус 50, е, имам и 300Д и 20Д и торба обективи и светкавици.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар