Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ремонт фотоапарат Canon

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ремонт фотоапарат Canon

Колеги направо съм бесен,дъщеря ми /на 14г./от много снимане с приятелки е изпуснала апарата /Canon Digital IXSUS 30/ и сега дисплея не работи само някакви петна и отенаци се виждат,а иначе апарата снима всичко друго е о.к. ама без дисплей какъв апарат е това идваше ми да го ударя в земята, защото стария апарат / Canon Power Shot A 60 /го бях предал изцяло в неини ръце/на дъщерята/ ама тя все пак новия бил по-хубав.Ех деца,деца вече ми мина. Та въпроса ми е някой имал ли е подобен проблем с фотоапарат и дали могат да се сменят дисплей а пък и колко би струвало?Защото се чудя ремонт или нов апарат.

Да ти кажа всичко може да се ремонтира, ама цената определено няма да ти хареса.По добре го продай и си купи нов ако искаш толкова много хубав апарат. Ама аз не виждам какво толкова на другия апарат не му харесваш, според мен е много качествен.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
      Да ти кажа всичко може да се ремонтира, ама цената определено няма да ти хареса.По добре го продай и си купи нов ако искаш толкова много хубав апарат. Ама аз не виждам какво толкова на другия апарат не му харесваш, според мен е много качествен.
      Прав си и другия апарат е хубав, ама новия ме радваше повече защото е по-малък , лесно се носи а и с по голям дисплей.Ама в крайна сметка ще си карам със стария,няма само апарати да купувам я .........

Коментар

ZENTEX-electronics ltd.Специализиран сервиз фото и видео камери,оптически системи и IT техника.София Младост 1 бл 11 вх 4 тел 0888972776.Опс, късно видях, че си от Пловдив.
        Ex Fiat 126P
        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
        Alfa Romeo 147 1.6 TS
        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
          ZENTEX-electronics ltd.Специализиран сервиз фото и видео камери,оптически системи и IT техника.София Младост 1 бл 11 вх 4 тел 0888972776.Опс, късно видях, че си от Пловдив.
          Благодаря, често идвам в София така че ако не намеря добър сервиз в Пловдив ще пробвам там.

Коментар

Само и единствено Зентекс.Той е човека. Всички професионалисти се кълнем в него.Утре ще идвам на тестдрайв до Пловдив, мога да взема Иксуса и да му го докарам, ти после ще минеш и ще си го вземеш от София.Звънни ми, 0887 631329, Иван Иксусите са голяма работа, имам Иксус 40 и Иксус 50, е, имам и 300Д и 20Д и торба обективи и светкавици.
            Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

pinko168 написа:
              Само и единствено Зентекс.Той е човека. Всички професионалисти се кълнем в него.Утре ще идвам на тестдрайв до Пловдив, мога да взема Иксуса и да му го докарам, ти после ще минеш и ще си го вземеш от София.Звънни ми, 0887 631329, Иван Иксусите са голяма работа, имам Иксус 40 и Иксус 50, е, имам и 300Д и 20Д и торба обективи и светкавици.
              Ще ти се обадя утре.

Коментар

chuni написа:
                pinko168 написа:
                Ще ти се обадя утре.
                Оки, звънни утре около 11-12 часа, ще съм пристигнал вече. Дисплеите на Иксус 30 не са много скъпи, щото не са толкова големи като на по-новите. Нещо около 40-50 лева ми се върти из акъла. без труд. Струва си за толкова добро апаратче.
                Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

Бихте ли споделили какво е развитието, понеже имам същия проблем с една Praktica. Дисплея е CASIO 1.6’’ 320x240 с вграден контролер. Търся отнякъде да купя такъв, мога и сам да си го сменя. Може и на ЛС да ми пишете да не разводняваме темата

Коментар

И аз ще прескоча до този сервиз.На Кодака му стана нещо със захранването и дава, че няма батерия.
                    Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

pinko168 написа:
                      chuni написа:
                      pinko168 написа:
                      Ще ти се обадя утре.
                      Оки, звънни утре около 11-12 часа, ще съм пристигнал вече. Дисплеите на Иксус 30 не са много скъпи, щото не са толкова големи като на по-новите. Нещо около 40-50 лева ми се върти из акъла. без труд. Струва си за толкова добро апаратче.
                      Благодаря за готовноста да помогнеш вчера щях да ти се обадя но се разсеях с ежедневните задължения в работата даже носих апарата с мен но когато се сетих за него вече беше 18 часа благодаря ти още веднъж и за адреса на сервиза другата седмица ако идвам в София ще го занеса там.

Коментар

Какво е развитието, колеги ?

Коментар

Само да направя лека поправка по темата. Зентекс се намира в бл. 25 вх. В. Може би информацията ви за адреса е стара.
                          Fiat Punto, dec 2002, 1,2i 60 hp.

Коментар

Working...
                          X