Audi_RS* написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Протестно Шествие срещу смъртните присъди на медиците СОФИЯ
Collapse
X
-
Протестно Шествие срещу смъртните присъди на медиците СОФИЯ
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...Етикети: –
-
Честно да ви кажа за шествие не сме говорили(поне аз не съм). Сега виждам тази тема тук.Ако има с радост ще се включа, но е добре да сме наистина повече хора за да има ефект. Трябва да се избере и маршрут на шествието.Не знам за коя неделя въобще говорите. Ако е тази неделя аз може би няма да мога дойда, защото имам изпит, ако се организира около 14 часа ще дойда.Бих се нагърбил с организацията и определяне на маршрута, но не съм сигурен, че дойда.Към администраторите: За има голяма гласно, ще е добре ако пуснете темата и в Консултации.
Коментар
-
doofiat написа:Честно да ви кажа за шествие не сме говорили(поне аз не съм). Сега виждам тази тема тук.Ако има с радост ще се включа, но е добре да сме наистина повече хора за да има ефект. Трябва да се избере и маршрут на шествието.Не знам за коя неделя въобще говорите. Ако е тази неделя аз може би няма да мога дойда, защото имам изпит, ако се организира около 14 часа ще дойда.Бих се нагърбил с организацията и определяне на маршрута, но не съм сигурен, че дойда.Към администраторите: За има голяма гласно, ще е добре ако пуснете темата и в Консултации.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:doofiat написа:Честно да ви кажа за шествие не сме говорили(поне аз не съм). Сега виждам тази тема тук.Ако има с радост ще се включа, но е добре да сме наистина повече хора за да има ефект. Трябва да се избере и маршрут на шествието.Не знам за коя неделя въобще говорите. Ако е тази неделя аз може би няма да мога дойда, защото имам изпит, ако се организира около 14 часа ще дойда.Бих се нагърбил с организацията и определяне на маршрута, но не съм сигурен, че дойда.Към администраторите: За има голяма гласно, ще е добре ако пуснете темата и в Консултации.
Коментар
-
Колеги днес ходих до посолството да проверя как стоят нещата с и след като говорих с отговорника на обекта за утре се уточниха следните неща: Общо взето ограждения има навсякаде и протестните действия ще трябва да се извършат зад тях,ще има засилена охрана и няма да се позволят замервания и бутания на полицайте,както е било с феновете на нашите футболни отбори... Пътя за изтегляне ще е същият по който сме дошли,напред всичко е затворено заради ремонт на булеварда и заради метрото.ПАРКИРАНЕТО НА КОЛИТЕ Като приближим посолството казаха, че вероятно ще има кола на КАТ която да ни отклонява по успоредната улица на която се намира Посолството,там на тази улица може да се спре,тя е точно пред един блок, а ако се продължи направо има площадче на който въртят рейсовете и там също може да се спре,така че да не пречим на движението, ако се спре на площадчето дано после може да се изтеглим пред посолството,въпреки че изрично казаха че пред посолството с колите няма да можем да минем.. Също ще може да се спира и на булеварда от дясно.. и от ляво предполагам,ако не се пречи на движението,но до патрулната кола! ... няма да разрешат спирането на коли дори за малко точно пред посолството.. Дано съм бил полезен с тази информация.. уведомете колегите,защото предполагам не всички ще прочетат съобщението .. :respekt: към всички които ще дойдат :flehan:
Коментар
-
Колеги! При толкова добра организация (за жалост не и благодарение на нас) направо ще е срамно, ако няма Фиатаджии на проявата!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
sachma написа:Днеска се поизложихме май...аз поне като отидох направо пред посолството в 5 часа и само три фиата видях освен моя-едно бяло уно, едно уно цвят бордо и едно бяло типо...а колко опели, БМВ и фолксвагени имаше...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Бях пратил тамата в "Премахнати", но реших да я реабилитирам за да държа гузни всички непосетили шествието. Ето и изказаната на ЛС благодарност на колегата от Ауди форума.Audi_RS* написа:Колега,както видя имаше доста хора,видях и доста фиатчета,за това искам да ви благодаря че се отзовахте,надяваме се че ще има някакви последствия.. Благодаря отново и се радвам че успяхме да покажем че когато целта ни е една автофорумите можем да бъдем задружни и организирани...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар