Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Годишен Технически Преглед

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес минах ГТП във Военна рампа. Близо ми е до работата, а с ваучер от известен сайт цената беше 26 лв.
    Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
    Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

Да вдигна темата По разни пунктове чувам за цени от сорта на 45-50лв за технически преглед /тука при нас в Люлин преди тунела ми казаха 45лв./, тЪ за колегите в региона на София, които искат да минат по тънко с цената:Вчера 08.04 минах преглед в пункт на ул. Първа Българска армия 107, кв. Орландовци, за лек автомобил цената е 30лв, ако колата е с АГУ цената е 35лв., няма никаква навалица и минах веднага. Проверяват всички светлини - фарове, мигачи, стопове и т.н. + измерват регулацията на фаровете, тоест не претупват нещата. Незабравайте големия талон на колата + платен данък за годината , миналата година пак там минавах преглед и цената си е все същата п.п. на прибиране минавате през ЕКО-то с/у Балканстар и зареждате газ на 0,74лв/л с отстъпката, за 18лв вчера напълних бутилката, даде ми разход пълно-пълно на една и съща колонка 12,4л/100км, това само градско с нервно каране Идеята ми е - с един гръм два глигана
      punto HGT

Коментар

И аз в събота останах много доволен от един нов пункт за ГТП - срещу Боми ауто, на околовръсносто в София. Отивам с Алфата, още с влизането, единият служител, ти взима необходимите документи, канят те вътре, черпят те с кафе/чай....единият от служителите прекарва колата първо на канал, прави детайлен оглед на окачването +дискове, накладки, след което минават стандартните валяци, правят реглаж на фаровете (за което не изискват допълнително зпалащане), цената беше 40 лева. Останах доволен от обслужването.

Коментар

Working...
        X