Днес минах ГТП във Военна рампа. Близо ми е до работата, а с ваучер от известен сайт цената беше 26 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Годишен Технически Преглед
Collapse
X
-
Да вдигна темата По разни пунктове чувам за цени от сорта на 45-50лв за технически преглед /тука при нас в Люлин преди тунела ми казаха 45лв./, тЪ за колегите в региона на София, които искат да минат по тънко с цената:Вчера 08.04 минах преглед в пункт на ул. Първа Българска армия 107, кв. Орландовци, за лек автомобил цената е 30лв, ако колата е с АГУ цената е 35лв., няма никаква навалица и минах веднага. Проверяват всички светлини - фарове, мигачи, стопове и т.н. + измерват регулацията на фаровете, тоест не претупват нещата. Незабравайте големия талон на колата + платен данък за годината , миналата година пак там минавах преглед и цената си е все същата п.п. на прибиране минавате през ЕКО-то с/у Балканстар и зареждате газ на 0,74лв/л с отстъпката, за 18лв вчера напълних бутилката, даде ми разход пълно-пълно на една и съща колонка 12,4л/100км, това само градско с нервно каране Идеята ми е - с един гръм два глиганаpunto HGT
Коментар
-
И аз в събота останах много доволен от един нов пункт за ГТП - срещу Боми ауто, на околовръсносто в София. Отивам с Алфата, още с влизането, единият служител, ти взима необходимите документи, канят те вътре, черпят те с кафе/чай....единият от служителите прекарва колата първо на канал, прави детайлен оглед на окачването +дискове, накладки, след което минават стандартните валяци, правят реглаж на фаровете (за което не изискват допълнително зпалащане), цената беше 40 лева. Останах доволен от обслужването.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар