lubo_Y10 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Годишен Технически Преглед
Collapse
X
-
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
-
За мен 38лв. си е нормално, минавах края на Ноември беше 35 (това в Бургас), в момента на три места съм питал в града, все по 50лв. вземат.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Inessita написа:Колко струва ГТП? Тези дни питах на две места, на едното 38лв, а на другото 50лв. Височки ми се виждат и двете цени. Не помня миналата година колко дадох. Ако някой скоро е минавал моля да сподели.FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
-
naco68 написа:Inessita написа:Колко струва ГТП? Тези дни питах на две места, на едното 38лв, а на другото 50лв. Височки ми се виждат и двете цени. Не помня миналата година колко дадох. Ако някой скоро е минавал моля да сподели.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
naco68 написа:Как ти тестваха бутилката на АГУ ?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:naco68 написа:Как ти тестваха бутилката на АГУ ?FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
-
naco68 написа:Доколкото съм запознат този тест се прави на пет години,но в момента май няма действаща наредба за изпитване на съдовете под налягане.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dilyan-Z написа:Тест за разширяване на газови бутилки се прави веднъж на 5 години колегиОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар