Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Годишен Технически Преглед

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами много лесно. Махаш ксенона и си ти.
    FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST

Коментар

petio4528 написа:
      И аз имам едно питане,как минавате преглед с ксенон?Защото на повечето места при нас не дават да минеш с ксенон.
      Колега ,аз минах преглед на 10.01.12 г.пред камера и даже не включиха фаровете.Като чета темата оставам с впечатление ,че по региони си правят каквото си искат.Даже таксата за прегледа варира от 35 до 60 лв.
      Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

vital написа:
        На който му предстои преглед да има предвид, че без голям и малък талон не може да се мине по никакъв начин.Обиколих няколко места...Навсякъде потвърдиха, че за да им пратят протокол, който да попълват трябва да се сканират талоните(и 2та). Так, че който беше писал там, че бил минал без голям не знам как е станало. Ако случайно знаете някъде в София такова място свиркайте, че иначе трябва да чакам поне 1-2седмици за големия талон
        Аз минах без голям ,но при условие ,че 2011 съм минавал при тях ако има значение.Доколкото видях и разбрах сканирането на талоните е за основните данни като в полседствие програмата дава възможност за корекция ако има неразпознати символи.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

имаше нещо от сорта, че ще отнемат лицензи само на тези които правят прегледи само на газови, а ако правят прегледи и на други системи няма да им го отнемат. Аз минах без проблем, а прегледа на газовата ми е лятото. Няколко пъти ме питаха дали има газ и това беше, документ за газта не са ми давали.за ксенона е същото. погледна пича видя че що годе ок ми светят (не са ги мерили с уреда) и нищо не каза.
          Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
          182A4.000 IAW49F
          LPG - Lovato EasyFast
          ----------------------------
          "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

petio4528 написа:
            И аз имам едно питане,как минавате преглед с ксенон?Защото на повечето места при нас не дават да минеш с ксенон.
            На 27-ми декември минах прегледа без проблем заради ксенона на късите, които са с т.н. "лупи".Прегледаха ги с уреда дали са регулирани и ми спестиха едно ходене до сервиз защото и без това бях решил да го направя.Всичко се оказа Ок
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Бреееее много затегнали положението с тея прегледи.Камери тва онова.Половин час ме държаха.Мериха ми газовете,спирачки,ръчни, мигачи,фарове(къси дълги).Чак на повдигач я качваха за оглед на окачването...ашкосум..сега ми е интересно таралясниците как ще минават??..мале мале..За ксенона няма ядове никакви в Бургас.Аз съм и на къси и на дълги с ксенон,нищо не каза пича.Премери с УРЕДА и вика всичко е ток и жица.Искаха ми само голям,малък талон,книжка и гражданска.Тея новите талони и те са едни чикименто...на 10 проверки и ще се скъса в ръцете на някоя кука.Като вестник е.Искат големия контролен талон и той да е в колата заедно с малкия....лудница.Затрупаха ни с хартии....
              FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

В кой пункт мина прегледа колега и колко беше таксата им?
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Тука на сервиз ЛЪКИ в к-с Славейков минавам всяка година,че ми е близо.Сурвакаха ме с една 50ка.Малко повечко е защото не им представих бележка за платен данък...
                  FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

galinchooo написа:
                    Тука на сервиз ЛЪКИ в к-с Славейков минавам всяка година,че ми е близо.Сурвакаха ме с една 50ка.Малко повечко е защото не им представих бележка за платен данък...
                    Няма да е заради "данъка", това е трети сервиз където искат 50-ка
                    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

galinchooo написа:
                      споко, за данъка очаквай в най-скоро време ако не го платиш и съдия изпълнител да ти пратят... пък ако не си я декларирал колата - ще ядеш от голямата сурвачка...
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                        galinchooo написа:
                        споко, за данъка очаквай в най-скоро време ако не го платиш и съдия изпълнител да ти пратят... пък ако не си я декларирал колата - ще ядеш от голямата сурвачка...
                        Че то тогава НАП ще се напълнят с коли,повече от моргите в Италия.Защо ще идва съдия като догодина ще го платиш с глоба която не е никак малка.
                        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Много съм впечатлен от новия ред. Правих компания на един приятел, който мина на преглед. Имаше подбито на бронята, описаха го, но след снимката системата извади съобщение, че колата е изправна, но документите за преглед да се дадат след като се отстрани повредата и се направи отново снимка... За да кара през това време се издава протокол, в който пише, че в срок от 14дни имаш право да се придвижиш само до място, където ще отстраниш проблема. А подбитото беше около педя, без да са засегнати никакви светлини или номер.Иначе като за София 40лв ми се вижда добре.

Коментар

vital написа:
                            Имаше подбито на бронята, описаха го, но след снимката системата извади съобщение, че колата е изправна, но документите за преглед да се дадат след като се отстрани повредата и се направи отново снимка... За да кара през това време се издава протокол, в който пише, че в срок от 14дни имаш право да се придвижиш само до място, където ще отстраниш проблема. А подбитото беше около педя, без да са засегнати никакви светлини или номер.
                            Дано навсякъде е такаПоне разни ръждялници може да ги спират от движениеОнзи ден на един бус за разнос на вода му се откачи плъзгащата врата!!! и падна върху ШкодатаДобре че нямаше човек и добре че беше в спряло положениеНе ми се мисли ако стане в движение
                            2015 Renault Megane Expression GT
                            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Кофти тръпка...Иначе наистина е впечатляващо, поне за мен. Има различни степени, напр. прекомерна ръжда, липсващ елемент, значителна/незначителна и т.нПред нас имаше една колица, на която точно преди снимката и угасна единия стоп, камерата го "отрази" и получи същото - 14дневен срок, в който да се яви с оправен стоп(вероятно просто сменена крушка) и да си получи лепенката и документите.

Коментар

vital написа:
                                Кофти тръпка...Иначе наистина е впечатляващо, поне за мен. Има различни степени, напр. прекомерна ръжда, липсващ елемент, значителна/незначителна и т.нПред нас имаше една колица, на която точно преди снимката и угасна единия стоп, камерата го "отрази" и получи същото - 14дневен срок, в който да се яви с оправен стоп(вероятно просто сменена крушка) и да си получи лепенката и документите.
                                Изникват два въпроса:1. Ако изгасне така крушката преде прегледа, днес е 31-ви и трябва да мина преглед, ама ми дават 14 дневен срок и пак да се върна, както казваш. Ако на следващия ден на път за към тях катастрофирам, застрахователните компании ще считат ли, че колата е технически изправна, или ще си измият ръцете и ще гледаш пари през крив макарон?2. За вдлъбнатина в калника пак ли ще те върнат?
                                A20DTH ЖТД ама не баш
                                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                                X