vital написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Годишен Технически Преглед
Collapse
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
vital написа:На тая кола ще е за първи път...Питам щото прочетох, че Торнадо е написал, че се сканират "талоните" Ама дали и големия?... Иначе много добре знам, че гледат само номер на двигател, който много добре знам къде го пише...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
muns61 написа:Големият талон го искат, щото ги мързи да търсят номера на мотора! За нищо друго не им трябва, не е тяхна работа да сравняват съответствие на номера.
Коментар
-
Зависи къде ще отидеш на преглед Ама съвсем скоро няма да звиси и а дано. То дано дано ама на дали В големия талон ако не сте забелязали освен номер на рама и ДВГ, които ги има и в малкия талон, има описани нормите за вредни емисии в отработените газове. Точно това им трябва от големия талон.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
kazan написа:Аз май не обясних правилно. Колегата ми мина днес преглед и освен лепенка на стъклото му връчиха малко талонче за преглед и голям талон пак за същото. Така...лепенка, малко талонче за ГТП и голям талон за ГТП!Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Може би ще се изненадаш, както и 98 % от хората, с които го коментирах, но никъде няма изискване да носиш малкия, нито големия талон. Виж тази тема: Да нося ли големия талон за ГТП в колата?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар