Днес минах на преглед по препоръка на Nino в пункта до Италиянеца.Прегледа трая 5 минути включая влизането и излизането от гаража.Тестваха ми само спирачките.И накрая ми дадоха съвет - догодина пак тук
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Годишен Технически Преглед
Collapse
X
-
"Магистрали АД" гр.Карлово - 15 лв.Прегледа протича за около 20-25 мин.Мерят димност и проверяват спирачките.Бях писал преди,че се мъчих да прекарам едно рено 19 и не успях заради катализатор.Брава с 1,4 мотора я връщаха 2 пъти също за ламбда сонда и катализатор.За ден нормално през пункт минават около 35-40 автомобила.За сведение на всички с мотора с който съм аз уреда показа 960 об/мин и димноста беше прилично под допустимите стойности.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: Годишен Технически Преглед
ilkor написа:Днес минах на преглед по препоръка на Nino в пункта до Италиянеца.Прегледа трая 5 минути включая влизането и излизането от гаража.Тестваха ми само спирачките.И накрая ми дадоха съвет - догодина пак тукEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Сега се прибирам от посещение в http://vipservice-bg.com/about.htm за ГТП.Цялата "процедура" премина в рамките на 5 минути, без въобще да вкарвам колата в халето. Дори не си носих бележка за платен данък и минах само с копие на големият талон, малкия талон, талонче за ГО и лична карта.Цената е 35лв - като ме поканиха след една година отново да ги посетя.С една ръчна малка стъргалка ми смъкнаха старото стикерче и дори забърсаха с парцалче скъклото. После ми лепнаха новото стикерче.Учтиво ги помолих да ми смъкнат и старата винетка - само след секунди я нямаше и нея.Помолих поне спирачките да ми проверят, но ми отказаха с мотива че в това време гумите ми са мокри и нямало да получа реална представа.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Бах ти така ли са вече ГТП-тата не проверяват нищо, че за какво да ходя изобщо да ми пратят талончето по пощата. Това е безумие има хора, които гледат колите си, но има и недобросъвестни, които даже и без спирачки карат, пълна глупост е това трябва да се проверява всичко.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Stefanaki написа:Сега се прибирам от посещение в http://vipservice-bg.com/about.htm за ГТП.Цялата "процедура" премина в рамките на 5 минути, без въобще да вкарвам колата в халето. Дори не си носих бележка за платен данък и минах само с копие на големият талон, малкия талон, талонче за ГО и лична карта.Цената е 35лв - като ме поканиха след една година отново да ги посетя.С една ръчна малка стъргалка ми смъкнаха старото стикерче и дори забърсаха с парцалче скъклото. После ми лепнаха новото стикерче.Учтиво ги помолих да ми смъкнат и старата винетка - само след секунди я нямаше и нея.Помолих поне спирачките да ми проверят, но ми отказаха с мотива че в това време гумите ми са мокри и нямало да получа реална представа.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар