Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Годишен Технически Преглед

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Годишен Технически Преглед

Днес минах на преглед по препоръка на Nino в пункта до Италиянеца.Прегледа трая 5 минути включая влизането и излизането от гаража.Тестваха ми само спирачките.И накрая ми дадоха съвет - догодина пак тук

забравил си да напишеш какво струваше удоволствието, ама нейсе....
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

В СБА Пазарджик прегледа трае 20 мин. по часовник. Мерят изгорелите газове и оглеждат ходовата част.Прегледа е 4 лв с клубна карта на ДЗИ, иначе 23 лв.
      Punto 55 SX

Коментар

Мислех че е ясно - 25 лева.

Коментар

таман се 4удех колко е
          Mercedes E200 coupe

Коментар

"Магистрали АД" гр.Карлово - 15 лв.Прегледа протича за около 20-25 мин.Мерят димност и проверяват спирачките.Бях писал преди,че се мъчих да прекарам едно рено 19 и не успях заради катализатор.Брава с 1,4 мотора я връщаха 2 пъти също за ламбда сонда и катализатор.За ден нормално през пункт минават около 35-40 автомобила.За сведение на всички с мотора с който съм аз уреда показа 960 об/мин и димноста беше прилично под допустимите стойности.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

А имам един друг въпрос аз-какво стана с въпросните задължителни катализатори?Наистина ли за задължителни?Питаха ли ви за тях на ГТП?
              N.Y. State of Mind

Коментар

То няма какво да ви питат като ви попълнят данните от големия талон в компа си излиза колата дали има или няма катализатор.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

На моята е махнат и като я сложат да видят газовете ще усетят, затова питам иначе знам, че излиза така на компа.
                  N.Y. State of Mind

Коментар

Мен ме питаха още като си давах документите колата дали е чист дизел или турбо.Малко кофти се получи че дори не разбрах дали спирачките ми са наред - аз и не попитах де ...

Коментар

Re: Годишен Технически Преглед

ilkor написа:
                      Днес минах на преглед по препоръка на Nino в пункта до Италиянеца.Прегледа трая 5 минути включая влизането и излизането от гаража.Тестваха ми само спирачките.И накрая ми дадоха съвет - догодина пак тук
                      Леле, 2 години минавах там едно Пежо 106.А и стария ми Нисан Микра 30лв. - да се почерпят хората.
                      Ex Fiat 126P
                      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                      Alfa Romeo 147 1.6 TS
                      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Сега се прибирам от посещение в http://vipservice-bg.com/about.htm за ГТП.Цялата "процедура" премина в рамките на 5 минути, без въобще да вкарвам колата в халето. Дори не си носих бележка за платен данък и минах само с копие на големият талон, малкия талон, талонче за ГО и лична карта.Цената е 35лв - като ме поканиха след една година отново да ги посетя.С една ръчна малка стъргалка ми смъкнаха старото стикерче и дори забърсаха с парцалче скъклото. После ми лепнаха новото стикерче.Учтиво ги помолих да ми смъкнат и старата винетка - само след секунди я нямаше и нея.Помолих поне спирачките да ми проверят, но ми отказаха с мотива че в това време гумите ми са мокри и нямало да получа реална представа.
                        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Аз пък в кв. Бенковски , срещу голямата гумаджииница(май беше Радиал) минах като предишния колега ама за 25лв . Спирачките няма нужда да ми мерят , сменил съм всички дискове и накладки преди 2 месеца.
                          Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Бах ти така ли са вече ГТП-тата не проверяват нищо, че за какво да ходя изобщо да ми пратят талончето по пощата. Това е безумие има хора, които гледат колите си, но има и недобросъвестни, които даже и без спирачки карат, пълна глупост е това трябва да се проверява всичко.
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Stefanaki написа:
                              Сега се прибирам от посещение в http://vipservice-bg.com/about.htm за ГТП.Цялата "процедура" премина в рамките на 5 минути, без въобще да вкарвам колата в халето. Дори не си носих бележка за платен данък и минах само с копие на големият талон, малкия талон, талонче за ГО и лична карта.Цената е 35лв - като ме поканиха след една година отново да ги посетя.С една ръчна малка стъргалка ми смъкнаха старото стикерче и дори забърсаха с парцалче скъклото. После ми лепнаха новото стикерче.Учтиво ги помолих да ми смъкнат и старата винетка - само след секунди я нямаше и нея.Помолих поне спирачките да ми проверят, но ми отказаха с мотива че в това време гумите ми са мокри и нямало да получа реална представа.
                              За прегледа, браво! Минал си лесно, те не са свършили никаква работа, но теб това те устройва.Никога не си ремотирайте колите там, обаче!!! Дълго е за разправяне. Най-общо казано, някои от работниците, които са участвали в строежа на този сервиз, после са станали там монтьори. Цари пълен кошмар и некадърност. За всяко едно нещо. Личен опит...
                              She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Working...
                              X