Нека всички залепим в долния ляв ъгъл на задните си стъкла стикерите "НЕ СТЕ САМИ!" в подкрепа на българските мед. сестри в ЛибияП.П.: Vladim вече го направи (дадаха го дори по телевизията )
Ще го направя с удоволствие, само да докопам някой стикер.Но все пак не съм убеден че ще има някакъв резултат от тези стикери и лентички. Освен морално да помогнем на сестрите, ако гледат българска телевизия там където са.
Re: Да залепим стикера "НЕ СТЕ САМИ!"...
Mazgarev написа:
Нека всички залепим в долния ляв ъгъл на задните си стъкла стикерите "НЕ СТЕ САМИ!" в подкрепа на българските мед. сестри в ЛибияП.П.: Vladim вече го направи (дадаха го дори по телевизията )
До колкото знам от утре ще ги има във вестник "Стандарт" Нека последваме примера на ВладиП.П. Някой все пак ще ходи ли на http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=12844 ? Аз лично ще ходя надявам се да има и други!
Mazgarev написа:
П.П.: Vladim вече го направи (дадаха го дори по телевизията )
"Дайте стрикери!" подвикнах аз, а те пък довтасаха с камерата... в резултат на това от вчера във всяка емисия нови взимам стикери... ако продължи още няколко дни, ще съм събрал вече цял кашон!
Ама трябва да се завъртим и покрай народното събрание. Да видят тия дебелаци, че народа не издържа вече. Не може така да се гаврат с него. 8 години "впрягат целия политически ресурс, и дават всичко от себе си, и т.н." за да ги освободят.
Vladim написа:
Mazgarev написа:
П.П.: Vladim вече го направи (дадаха го дори по телевизията )
"Дайте стрикери!" подвикнах аз, а те пък довтасаха с камерата... в резултат на това от вчера във всяка емисия нови взимам стикери... ако продължи още няколко дни, ще съм събрал вече цял кашон!
Бре пък аз си викам - "нещо ми е позната тази кола"...
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
ohooo написа:
Mazgarev написа:
До колкото знам от утре ще ги има във вестник "Стандарт" Нека последваме примера на ВладиП.П. Някой все пак ще ходи ли на http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=12844 ? Аз лично ще ходя надявам се да има и други!
И ние с гаджето може да минем ама зависи кога ще свърши с изпита, че ще я карам
Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
Совалката средно на LPG
Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек
Аз вчера си залепих, но е направен много скапано и сутринта гледам - задното стъкло мокро, стикера се е скапал почти! Да ги бяха направили малко по-здрави! Няма да изкара много.
Коментар