BobyBravo - Не виждам какво доказваш: че няма безгрешни ли? Е, няма. Наистина ли не схващаш за какво става дума или държиш да се заядеш с Vladim? То ако е за второто, далеч по-голям грях е използвания не на място пълен член, макар че имам съмнения да го е поставил от незнание (иначе винаги ми е било чудно защо се бърка - правилото е без изключения - простичко: кой върши действието -> той получава пълния член). Immortal - Препоръчвам ти да гледаш филма Idiocracy, има го по торент тракерите (макар някакъв вид комедия, само ще затвърди мнението ти). :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За българския език и форума!
Collapse
X
-
BobyBravo написа:И аз съм за правилното и грамотно писане, но всеки греши колкто и да се стараe и внимава.Vladim ще си позволя да те цитирaм....Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Sko написа:...@Vladim -> "За българският език и форума!" - братле, точно тая тема не трябва да е с грешкаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Аз никога не съм разбирал защо трябва да има пълен член отзад! Това правило според мен го е измислил някой пълен гей!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Каквото и да си говорим , грешки винаги ще има . Много пъти е предлагано да се направи тема БИСЕРИ , но незнайно защо ръководството отказва . Нека се посмеем заедно . Ще бъде и разтоварващо . Между другото , аз съм фен на Ключарския словоред .Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник
Коментар
-
atos написа:Каквото и да си говорим , грешки винаги ще има . Много пъти е предлагано да се направи тема БИСЕРИ , но незнайно защо ръководството отказва . Нека се посмеем заедно . Ще бъде и разтоварващо . Между другото , аз съм фен на Ключарския словоред .SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
atos написа:Каквото и да си говорим , грешки винаги ще има . Много пъти е предлагано да се направи тема БИСЕРИ , но незнайно защо ръководството отказва . Нека се посмеем заедно . Ще бъде и разтоварващо . Между другото , аз съм фен на Ключарския словоред .Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:atos написа:Каквото и да си говорим , грешки винаги ще има . Много пъти е предлагано да се направи тема БИСЕРИ , но незнайно защо ръководството отказва . Нека се посмеем заедно . Ще бъде и разтоварващо . Между другото , аз съм фен на Ключарския словоред .1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
-
tomazo написа:kiro_of_the_day написа:Аз никога не съм разбирал защо трябва да има пълен член отзад! Това правило според мен го е измислил някой пълен гей!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар