Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

важно и много спешно до колегите от русе

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

важно и много спешно до колегите от русе

здравейте колеги и за много години :D интересува ме адреса на АНГЕЛ ТОДОРОВ КЕСИМОВ аз му имам един адрес ама не е пълен.РУСЕ-УЛ.ТУЛ4А -ПОКРИТ ПАЗАР ама ми трябва и номера на къщата или ако е в блок кой вход и номера на апартамента.А сапругата му се казва РУМЯНА КЕСИМОВА.ТА АКО МОЖЕ НЯКОЙ ДА МИ ДАДЕ ТО4ЕН АДРЕС мисля 4е дори и в телефонния оказател го има, а пък тук в самоков няма от къде да го намеря за да го погледна .ТРЯБВА МИ СПЕШНО!
    brava 1.4 12v.sx
    drive fast or go home

Не можах да се сдържа Колега, защото не пуснеш имейл на "Имаш поща", там Галка ще разнищи историята и Пейо веднага ще прелети с колелото до Русе Сега сериозно, обади се на справки за Русе и може да ти помогнат.П.С. Тоя раздел "Купува" стана много забавен напоследък

Коментар

От Купува, че Общи сте я запратили тц тц тц, а толкова весело е Купува Намерих я в" Консултации"-пратих я в "Общи..."Купува->Консултации-не съм аз... vesko.t

Коментар

Аз пък търся съученичката си от 7 ми клас, дето още не се е регистрирала в atol.bg! Кой ще ми помогне Хихихи! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
        SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

doofiat написа:
          От Купува, че Общи сте я запратили тц тц тц, а толкова весело е Купува Намерих я в" Консултации"-пратих я в "Общи..."Купува->Консултации-не съм аз... vesko.t
          Навсякъде е весело , зависи на колкО си!! А по темата нямаше ли преди полвин година подобна тема даже ако не е същи човек да търсиха!??!намерих я:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?p=74488май колегата още не го е намерил!!!’Ма кат’ слон помня еЙ!
          Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
          Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

rustson написа:
            doofiat написа:
            Навсякъде е весело , зависи на колкО си!! А по темата нямаше ли преди полвин година подобна тема даже ако не е същи човек да търсиха!??!намерих я:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?p=74488май колегата още не го е намерил!!!
            Еееееееееееее добре бе Колегааааааа, Галка е твоя човек

Коментар

имаше един уеб базиран указател на бтк, потърси го, може да го има там/беше доста беден, ма не съм го следал скоро/
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

http://www.btc.bg/online/cgi-bin/wpd.cgiВеб базирания указател на БТК е тук. Понякога като Галка помага, но за да търсиш в него ти трябва да попълниш полето адрес
                Lancia Delta Nuova
                106.152.0(0) | 1750 MPI LE 105CV 76KW 5P 835C2.000

Коментар

EVITA написа:
                  Аз пък търся съученичката си от 7 ми клас, дето още не се е регистрирала в atol.bg! Кой ще ми помогне Хихихи! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                  ами да питам ДЕДО МИ
                  brava 1.4 12v.sx
                  drive fast or go home

Коментар

Working...
                  X