здравейте колеги и за много години :D интересува ме адреса на АНГЕЛ ТОДОРОВ КЕСИМОВ аз му имам един адрес ама не е пълен.РУСЕ-УЛ.ТУЛ4А -ПОКРИТ ПАЗАР ама ми трябва и номера на къщата или ако е в блок кой вход и номера на апартамента.А сапругата му се казва РУМЯНА КЕСИМОВА.ТА АКО МОЖЕ НЯКОЙ ДА МИ ДАДЕ ТО4ЕН АДРЕС мисля 4е дори и в телефонния оказател го има, а пък тук в самоков няма от къде да го намеря за да го погледна .ТРЯБВА МИ СПЕШНО!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
важно и много спешно до колегите от русе
Collapse
X
-
doofiat написа:От Купува, че Общи сте я запратили тц тц тц, а толкова весело е Купува Намерих я в" Консултации"-пратих я в "Общи..."Купува->Консултации-не съм аз... vesko.tJeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
rustson написа:doofiat написа:От Купува, че Общи сте я запратили тц тц тц, а толкова весело е Купува Намерих я в" Консултации"-пратих я в "Общи..."Купува->Консултации-не съм аз... vesko.t
Коментар
-
http://www.btc.bg/online/cgi-bin/wpd.cgiВеб базирания указател на БТК е тук. Понякога като Галка помага, но за да търсиш в него ти трябва да попълниш полето адресLancia Delta Nuova
106.152.0(0) | 1750 MPI LE 105CV 76KW 5P 835C2.000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар