Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Днеска си видях пунтото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ptzonev написа:
    Kuku написа:
    Аз преди малко повече от месец си видях Bravo-то - просто не приличаше на кола Откриите десетте разлики
    Аз вчера го видях това браво в Горубляне. Все още е като на третата снимка. Отначало реших че е спукал гума и кара с резервната, но след 10 мин. се върна обратно и видях че и двете му задни гуми са такива. Жалко че са я съсипали.
    Колата е не съсипана,а...нямам думи просто,все пак ако попадне в ръцете на някой маниак може пак да заприлича на горните снимки,дано... Като гледам от снимките липсва предната броня,задните джанти,фолиото на предните джамове,това не е трудно възстановимо (е ако е само това разбира се,но ме съмнява) Като си ентусиазиран всичко става,вижте типото ми като го взех:А ето го сега,има още доста неща за доизпипване де,но според мен е доста по добре от преди:Това го давам като пример,че това браво може пак да стане както преди,а дори и по добро :D
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Да ви разкажа една случка:Предната си кола (Ситроен ВХ) взех от един пич, който заминаваше за щатите при жена си. Всъщност колата е била на жена му. Беше доста занемарена, но аз я постегнах доста. Веднъж отивам на работа и тъкмо спирам на паркинга, зад мен спира едно такси и от него слиза една жена, която се оказа въпросната бивша собственичка. Случайно с таксито карали зад мен, и тя като си познала колицата и му казала да кара след мен докато спра. Много се изкефи, че колата й е в движение, направи си няколко снимки с нея, даже и с мен се снима. Само дето не се просълзи (не съм сигурен дали не го е направила и това де). Аз също много се кефя като го видя сега този Ситроен, само дето вече много рядко го срещам. Остана в Сливен някъде...

Коментар

Abarth. написа:
        Колата е не съсипана,а...нямам думи просто,все пак ако попадне в ръцете на някой маниак може пак да заприлича на горните снимки,дано... Като гледам от снимките липсва предната броня,задните джанти,фолиото на предните джамове,това не е трудно възстановимо (е ако е само това разбирасе,но ме съмнява) Като си ентусиазиран всичко става,вижте типото........давам като пример,че това браво може пак да стане както преди,а дори и по добро :D
        Знаеш, че има хора, дето като пипнат нещо и го правят слънце, както има и хора дето, каквото пипнат - съхне... Са, ако ви кажа аз какво съм направил по тая кола, направо ше ме линчувате, за дето съм я продал :D Само цялостното боядисване струва над 1000лв., с мрежи в предната броня, без емблеми, с нови гумени уплътнения, с нови дръжки на вратите, с някакви пасти за почистване на матиралите чати по стоповете и фаровете, с нови халогени, 4 нови гуми за 800лв. включително нова резервна гума, цяла нова генерация със спортно гърне за 600лв., нови фабрично черни стъкла за 500лв. като дадох и белите при продажбата, отрязани с по една намотка пружини, нов акумулатор, нов съединител, масла, филтри, ремъци, свещи, накладки, спирачни дискове и даже му оставих на момчето говорители във вратите и на задната кора за 400лв., щото нямаше как да му продам колата с дупки от колоните, като си сваля музиката След цялото това удоволствие взех 5800лв. Колата имаше точно два проблема - светещ ABS и виещи лагери на скоростите - грубо, за около 500-600лв можеха да се оправят тези проблеми, обаче ме достраша да не стане сериозно и я разкарах... Да си я бях държал - поне нямаше да ме е яд, че я е строшил някой друг

Коментар

Working...
        X