Доброто ми старо пунто, с което минах толкова много километри, мина случайно пред мене точно като пресичах булеварда пред работата. Изпитах невероятен кеф, дори звъннах на пича и той ми каза че е супер доволен от количката и че действително е бил той.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Днеска си видях пунтото
Collapse
X
-
Днеска си видях пунтото
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.orgЕтикети: –
-
Re: Днеска си видях пунтото
zgabrovski написа:Доброто ми старо пунто, с което минах толкова много километри, мина случайно пред мене точно като пресичах булеварда пред работата. Изпитах невероятен кеф, дори звъннах на пича и той ми каза че е супер доволен от количката и че действително е бил той.фиатче Браво 2.0
-
Ехх и аз да имах този касмет.Аз която и кола да сам продал се се случва нещо с нея,или се блъска ине става за нищо или я открадват и се сам бил аз виновен в очите на коповачите.Като се блуснат казват че сам я оручасъл,а като я гепат , че аз сам я откраднал и искам откупа.Колко главоболия просто си немате на идея.Bravo JTD
*Stage 1 Cold Air Intake
*Stage 2 Software upgrade "remap"
*Stage 3 Boost Pressure Control Valve
*Stage 4 TuRbo gt1756 Hibrid
Коментар
-
BODZOO написа:Ехх и аз да имах този касмет.Аз която и кола да сам продал се се случва нещо с нея,или се блъска ине става за нищо или я открадват и се сам бил аз виновен в очите на коповачите.Като се блуснат казват че сам я оручасъл,а като я гепат , че аз сам я откраднал и искам откупа.Колко главоболия просто си немате на идея.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
sev написа:Kuku написа:Аз преди малко повече от месец си видях Bravo-то - просто не приличаше на кола Откриите десетте разлики
Коментар
-
wwweb написа:Божееееее, това не е истина просто! Едно от най-хубавите Браво, които съм виждал и тоя в какво го е превърнал. Да не е участвал във войната в Ирак с него?
Коментар
-
Kuku написа:Аз преди малко повече от месец си видях Bravo-то - просто не приличаше на кола Откриите десетте разлики
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар