Открих следната джаджа:Трансмитер за колаТова е нещо като малък излъчвател на радиосигнал, който се включва в запалката. Той излъчва, радиото ти го лови и фактически през радиото можеш да си слушаш МР3 или каквото си искаш. Много е хитро, но има ли някой да го е ползвал да каже струва ли си?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Открих следната джаджа...
Collapse
X
-
има много такива теми.аз съм ползвал, добре е стуга да не си претенциозен към качеството.аз го взех моето за 9 ли 10 ли кинта. регулира му се четотата между 88 и 92 мгх и не съм има смущения, но основно извън града го ползвахLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Абе пичове кво е това отношение сега. Покажете му човешки че темата е обсъждана и точка. Не виждате ли че се регистрирал преди няколко часа и това му е първо мнение. Има капути дето 2 години им обясняваш да пишат на БГ и пак не го правят или псуват наляво и надясно вие с баш с новобранката се заядохтеPunto SX 1.1 55
Коментар
-
Punto SX написа:Абе пичове кво е това отношение сега. Покажете му човешки че темата е обсъждана и точка. Не виждате ли че се регистрирал преди няколко часа и това му е първо мнение. Има капути дето 2 години им обясняваш да пишат на БГ и пак не го правят или псуват наляво и надясно вие с баш с новобранката се заядохтеПо принцип е добре да цитирате някоя вече разисквана тема, а не да се правете на много знаещи!
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар