Ganchev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чие е това Купе, което дадоха в новините по бТВ
Collapse
X
-
Сега ще ви осветя с подробности-въпросния англичанин понеже е социално слаб няма парици за нов акумулатор пък се пуснал от пмаетника на Майка България надолу към южния пътен възел за да запали. Нормално е зимно време стъклата на колата да са обледенени и запотени но кой да ги изчисти. Колата някак си запалила и мръсните стъкла и обилното количество алкохол са довели до случката колата която е пострадала е джета кротко паркирана до тротоара. Веднага след удара нашия човек си плюл на петите по късно обяснил на полицаите че се бил шокирал-даже и книжката не са му взели. Не ми се мисли ако някои от нас го направи тва кво ни чака. Но законите в Бълагрия не важат за чужденци /сигурно оня келеш дето преби онова барманче на морето вече си вее байрака в англия/ и с тия англииски боклуци в Търново е така редовно кормуват натряскани без проблеми.
Коментар
-
stenli написа:Но законите в Бълагрия не важат за чужденци /сигурно оня келеш дето преби онова барманче на морето вече си вее байрака в англия/ и с тия англииски боклуци в Търново е така редовно кормуват натряскани без проблеми.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Mazgarev написа:А добре де ... аз неможах да си обясня как така го е качил на капака? Ако се е движел бързо не би ли трябвало да се сгъне отпред.. това ми прилича като да го е подпрял и да е давал газ в него
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар