Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чие е това Купе, което дадоха в новините по бТВ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Чие е това Купе, което дадоха в новините по бТВ

Да не е някой колега? Станал е някакъв инцидент във В.Търново. Става дума за тъмно зелено Купе, върху предницата, на което имаше друга кола.

Англичанин е човека!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

И аз го видях, интересна ситуация!
      FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Не е мойто със сигурност
        COUPE 1.8 16V
        Volvo XC90 T6

Коментар

Vladim написа:
          Англичанин е човека!
          Ако наистина е англичанин и зелено купето май е на един пич който откри едно кафе в италиянски стил във ВТ.Ей изпуснал съм новините. Я раздуйте. Англичанина с очила ли беше ако са го показали.
          Punto SX 1.1 55

Коментар

А кафето се намираше окло улица Зеленка мисля
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Пияната англииска маймуна Том за кой ли път се опита да разпилее тази кола. Ако англичаните трябва да са ни за пример какви европеици трябва да сме да та таковам в Европата за по малко от 2 години този перфектен автомобил прилича на терлик 2 пъти сме му сменяли носачи за това време и то не защото са разбити а защото ги е кривил колко килограма кит има по колата е друг въпрос. Ето и пораженията по колата
              Прикачени файлове

Коментар

stenli написа:
                Пияната англииска маймуна Том за кой ли път се опита да разпилее тази кола. Ако англичаните трябва да са ни за пример какви европеици трябва да сме да та таковам в Европата за по малко от 2 години този перфектен автомобил прилича на терлик 2 пъти сме му сменяли носачи за това време и то не защото са разбити а защото ги е кривил колко килограма кит има по колата е друг въпрос. Ето и пораженията по колата
                По предния капак толкова кит има,че при удара се е напукал и се личат някви дебели слоеве
                ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Ако се продава на части звънкайте
                  COUPE 1.8 16V
                  Volvo XC90 T6

Коментар

Какво е станало някой може ли да разясни по подробно.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                      Какво е станало някой може ли да разясни по подробно.
                      Доколкото разбрах от новините е търсил нов метод, за да пребори проблема с паркирането Майтапа на страна - нещо не е успял да спре и е спрял под този кйото е бил пред него. Беше качил Вектрата върху предния си капак. Ах как ме е яд за количката много ме кефи....
                      Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                      Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                      Совалката средно на LPG
                      Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Когато ходех в Търново често ме баркаха с това Купе Сега вече няма да ме препознават И Стенли ако разбереш дали ще го продава или разпродава на чаркове обади се може да си харесаме нещо и ние от форума.
                        Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                        Porsche 944 S2
                        http://www.valmcrae.snimka.bg/
                        http://vbox7.com/user:val_mcrae
                        http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Чак пък разпродажба - че колата си е слънце - нов капак, нови фарове и пребоядисване на броня. Вероятно отдолу ще са отишли радиаторите - но другото си е наред - поне по това което видях по телевизията. Беше качила на капака си една бяла кола - заприлича ми на Голф 2.

Коментар

Stilo написа:
                            Беше качила на капака си една бяла кола - заприлича ми на Голф 2.
                            Мисля,че беше джета

Коментар

val_mcrae написа:
                              Когато ходех в Търново често ме баркаха с това Купе Сега вече няма да ме препознават И Стенли ако разбереш дали ще го продава или разпродава на чаркове обади се може да си харесаме нещо и ние от форума.
                              Аз точно за теб се сетих като видях репортажа :D

Коментар

Working...
                              X