На 5 януари 2007г. (петък) колегата Охооо ме спаси от сигурна грозна злоупотреба с кафе, вероятно бира, а ако беше продължило и по-дълго и ракия със салата, поради принудителен престой в кръчмата на изложбения център на цариградско шосе (София). Престоя бе предизвикан от факта, че бензина ми свърши (не неочаквано) на 1,5 км от бензиностанцията. Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Проявявайки висок професионализъм, съобразителност, всеотдайност и себеотрицание Охооо се отзова на рева ми за помощ за 15 мин, доставяйки скъпоценните 5 л гориво в комплект с фунийка за наливането му, гарнирани с коментари от общ характер по отношение простотиятя която съм извършил. Спомена нещо за блондинки, в смисъл, че дори на тях това не можело да се случи и т.н. да не влизам в подробности, че ме е срам да пиша такива работи.Същата сутрин Охооо спасил и сестра си (някъде около завод Електроника), която пък била спукала гума и не можела да си сложи резервната. Охооо сподели, че отива спешно да удари едно шише вино, защото така щял да има оправдание че не може да помогне при следващото обаждане за помощ от поредния идиот. Наздраве Охооо! П.С. Колеги, сега знаете на кого да се обадите, ако ви се спука гума в София и ви мързи да я смените!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Благодарствен адрес към колегата Охооо!
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар