.... на старата си Фиеста 1.6Д. Служи ми три години, на нея се научих да карам, а колко път съм изръшнал из Бг-то -- не е за вярване. От известно време не палеше, през лятото прегряваше и не ставаше за дълъг път, но си я обичах. Не можех да отделя обаче пари за свестен ремонт и за смяна на номерата, та седеше като паметник пред блока. Е, поне не отиде за разпарчетосване и за скрап (каквато алтернатива имаше), а при един познат майстор за потягане, а след това - при родителите на един познат (пенсионери). Така е с колите -- човек се привързва към тях, каквито и да са трошки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Сбогом" казах
Collapse
X
-
Дааа, направо си боли! И аз като се сетя... само дето не ми се насълзяват очите. Ми така е, човек като кара една кола по-дълго едва ли не си я обиква, видял е и лошо и хубаво с нея, служела му е, познавал и е "чакмаците", дори и "номерата" дето ти е правила ти се струват безобидни закачки...Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Re: "Сбогом" казах
Rayo написа:.... на старата си Фиеста 1.6Д. Служи ми три години, на нея се научих да карам, а колко път съм изръшнал из Бг-то -- не е за вярване. От известно време не палеше, през лятото прегряваше и не ставаше за дълъг път, но си я обичах. Не можех да отделя обаче пари за свестен ремонт и за смяна на номерата, та седеше като паметник пред блока. Е, поне не отиде за разпарчетосване и за скрап (каквато алтернатива имаше), а при един познат майстор за потягане, а след това - при родителите на един познат (пенсионери). Така е с колите -- човек се привързва към тях, каквито и да са трошки.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Дааа, хората не случайно са казали че първата кола е като първата любов. Правим, струваме и все си я припомняме с умиление :D Ето я и моята, днес по някаква случайност си бях на село и цъкнах няколко снимки.Ще взема аз на заплата 2 13 цолови гумета да го обуя отзад, една туба бензин и ще очеша крастата здравата.Аз поне съм лесен - ЖУЖО чака като верно куче-пазач!Снимка 1 Снимка 2 Снимка 3I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:Дааа, хората не случайно са казали че първата кола е като първата любов. Правим, струваме и все си я припомняме с умиление :D Ето я и моята, днес по някаква случайност си бях на село и цъкнах няколко снимки.Ще взема аз на заплата 2 13 цолови гумета да го обуя отзад, една туба бензин и ще очеша крастата здравата.Аз поне съм лесен - ЖУЖО чака като верно куче-пазач!Снимка 1 Снимка 2 Снимка 3SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Така си е
така си е и на мен ми е много кофти за темпричката но няма как трябва с нея са ми се случили толкова неща за пръв път, ееееехххххххххх на нея се научих да карам, в нея за пръв път правих ... в кола ,с нея за пръв път "катастрофирах"( по скоро се чукнах ме но както и да е) .Ехххххххххх какви спомени какво нещо и
Коментар
-
Хее, вие май се разнежихте! :D Хамчи изтупайте прашните албуми и ги покажете:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=6847 :Pex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
BobyBravo написа:А под волана на Жужо се вижда едно конче. Може би с хипноза се опитваш да му внушиш че е ферари ?!?I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Мерси на всички за отговорите и разбирането :D верно си ми беше гадно като я сдавах на новите собственици, даже човекът ми каза "абе ти да не стана тъжно нещо".@ Нино : да, баладата е на Васо Кеца. @ Еспер : ще погледна в мазето, май е останала една тринайска 155/70 евентуално, но доста изтъркана - ползвах я за резервна гума. Ако ще ти върши работа, с радост ще ти я дам.Р
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар