Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Сбогом" казах

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"Сбогом" казах

.... на старата си Фиеста 1.6Д. Служи ми три години, на нея се научих да карам, а колко път съм изръшнал из Бг-то -- не е за вярване. От известно време не палеше, през лятото прегряваше и не ставаше за дълъг път, но си я обичах. Не можех да отделя обаче пари за свестен ремонт и за смяна на номерата, та седеше като паметник пред блока. Е, поне не отиде за разпарчетосване и за скрап (каквато алтернатива имаше), а при един познат майстор за потягане, а след това - при родителите на един познат (пенсионери). Така е с колите -- човек се привързва към тях, каквито и да са трошки.
    Тойота Приус

и аз така се бях приввързал към стария си сеат, въпреки че за година дадох 1000лв за ремонти и то незначителни и само ми късаше нервите и харчеше много, но пак ми беше гадно като го продадох...с две думи - разбирам те
    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
    e30 forever!

Коментар

Дааа, направо си боли! И аз като се сетя... само дето не ми се насълзяват очите. Ми така е, човек като кара една кола по-дълго едва ли не си я обиква, видял е и лошо и хубаво с нея, служела му е, познавал и е "чакмаците", дори и "номерата" дето ти е правила ти се струват безобидни закачки...
      Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Мойта първата стоя 1 год. в двора на смъртно ложе (блъсната).Беше ми гадно като я закараха за донорство...
        Punto 55 SX

Коментар

Re: "Сбогом" казах

Rayo написа:
          .... на старата си Фиеста 1.6Д. Служи ми три години, на нея се научих да карам, а колко път съм изръшнал из Бг-то -- не е за вярване. От известно време не палеше, през лятото прегряваше и не ставаше за дълъг път, но си я обичах. Не можех да отделя обаче пари за свестен ремонт и за смяна на номерата, та седеше като паметник пред блока. Е, поне не отиде за разпарчетосване и за скрап (каквато алтернатива имаше), а при един познат майстор за потягане, а след това - при родителите на един познат (пенсионери). Така е с колите -- човек се привързва към тях, каквито и да са трошки.
          Уф, не си спомням чия бе тази прекрасна балада!!!!!Май-беше на Васил Найденов Иначе нашето Рено си го "сколандрисваме", но то по-скоро е емоционален и малко икономически мотив.Ко знаеш как върви и пали на олио, няма да повярваш!Киро не си го дава!
          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Дааа, хората не случайно са казали че първата кола е като първата любов. Правим, струваме и все си я припомняме с умиление :D Ето я и моята, днес по някаква случайност си бях на село и цъкнах няколко снимки.Ще взема аз на заплата 2 13 цолови гумета да го обуя отзад, една туба бензин и ще очеша крастата здравата.Аз поне съм лесен - ЖУЖО чака като верно куче-пазач!Снимка 1 Снимка 2 Снимка 3
            I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Esper написа:
              Дааа, хората не случайно са казали че първата кола е като първата любов. Правим, струваме и все си я припомняме с умиление :D Ето я и моята, днес по някаква случайност си бях на село и цъкнах няколко снимки.Ще взема аз на заплата 2 13 цолови гумета да го обуя отзад, една туба бензин и ще очеша крастата здравата.Аз поне съм лесен - ЖУЖО чака като верно куче-пазач!Снимка 1 Снимка 2 Снимка 3
              Ей голяма си работа!!! Жужо и Перник ми напомнят страхотни спомени, само , че Жужо беше Шкода 1000 УМБ.Кога ще пием по едно бре... съгласен съм и кафе и утре! ЦИТАТ: "ЕЙ ГО КЪДЕ Е!ВЛАКОВЕ КОЛКОТО ЩЕШ" Край на цитата!!! LZ1PL!
              SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Така си е

така си е и на мен ми е много кофти за темпричката но няма как трябва с нея са ми се случили толкова неща за пръв път, ееееехххххххххх на нея се научих да карам, в нея за пръв път правих ... в кола ,с нея за пръв път "катастрофирах"( по скоро се чукнах ме но както и да е) .Ехххххххххх какви спомени какво нещо и
                FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Хее, вие май се разнежихте! :D Хамчи изтупайте прашните албуми и ги покажете:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=6847 :P
                  ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

А под волана на Жужо се вижда едно конче. Може би с хипноза се опитваш да му внушиш че е ферари ?!?
                    Lancia Delta Nuova
                    106.152.0(0) | 1750 MPI LE 105CV 76KW 5P 835C2.000

Коментар

BobyBravo написа:
                      А под волана на Жужо се вижда едно конче. Може би с хипноза се опитваш да му внушиш че е ферари ?!?
                      Не, това ми е навигатора.По-скоро беше, оръдието на труда от 3 години е на трупчета Колегата правилно каза по-горе, и аз като се замисля много сефтета са ставали в тая кола дейба мааму...Край!Някой да има 2 излишни тринайсетки? Не повече от 155 и не по-малко от 80
                      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Мерси на всички за отговорите и разбирането :D верно си ми беше гадно като я сдавах на новите собственици, даже човекът ми каза "абе ти да не стана тъжно нещо".@ Нино : да, баладата е на Васо Кеца. @ Еспер : ще погледна в мазето, май е останала една тринайска 155/70 евентуално, но доста изтъркана - ползвах я за резервна гума. Ако ще ти върши работа, с радост ще ти я дам.Р
                        Тойота Приус

Коментар

Working...
                        X