Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Новите цени на колите 2007 година

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Новите цени на колите 2007 година

Темата е много дискутирана в последно време от хората, нека всеки да каже нещо което е чувал за новите цени на колите след влизането ни в евросъюза- ще паднат ли,ще се вдигнат ли както за старите коли който караме,както и за нововноса
    Tipo 1.6 i.e. '94

Абе цените поне няколко месеца няма да мръднат. Тези дето са вкарали колите и са им платили ДДС ще пробват да се отърват от тия които са вкарали сега и после ще вкарват такива без ДДС. Оня ден ги слушах как реваха по една тв, че искали държавата да им върне ДДС-то за колите които били вкарали. ХАХАХА нека им е гадно. Далавераджий прости. Взимат ударени бангий после ги контят и ги продават. Айде. Нека и на вас ви е вътрешно.

Коментар

Едно нещо май не се разбира от доста хора -> цената не се определя от това какви мита, ддс-та, такси и т.н. се плащат, а от изискванията на пазара. Аз лично смятам, че цените няма да паднат или ако това се случи ще е с много по-малко... просто в БГ цени на падат -> така сме научени през последните 17 години и никой търговец на коли не си и прави сметка да намалява цените.. няма да се учудя ако даже ги вдигнат заради влизането...Който иска по-евтина кола, отива в чужбина избира, внася.. и я регистрира.
      FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

perlsite написа:
        Който иска по-евтина кола, отива в чужбина избира, внася.. и я регистрира.
        точно това е единствения плюс според мен за влизането ни в ЕС (в тази сфера)

Коментар

The_Wicker_Man написа:
          ...Абе цените поне няколко месеца няма да мръднат...
          А после ще тръгнат нагоре! Горчивият опит това показва.
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ха ха ха, честно да ви кажа си мисля че не само няма да поевтинеят ами напротив понеже онези амсалаци на запад май си вдигнаха цените на трошките. Аз все проверявам в мобилето.де за някоя Дедра 98г., и от 1-2 седмици гледам май са се вдигнали цените им..... Абе на запад да не пасат трева хората знаят идват онези селяци сега ще купуват повече значи можем да вдигнем малко цените те пак ще ги купуват. Не знам ама си мисля че цените само в една посока вървят, и тя не е надолу
            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix написа:
              Ха ха ха, честно да ви кажа си мисля че не само няма да поевтинеят ами напротив понеже онези амсалаци на запад май си вдигнаха цените на трошките. Аз все проверявам в мобилето.де за някоя Дедра 98г., и от 1-2 седмици гледам май са се вдигнали цените им..... Абе на запад да не пасат трева хората знаят идват онези селяци сега ще купуват повече значи можем да вдигнем малко цените те пак ще ги купуват. Не знам ама си мисля че цените само в една посока вървят, и тя не е надолу
              Според мен си много прав, защото не само ние купуваме и доста други страни(Предходните новоприети членки на ЕС). Не всеки може да си позволи нова кола, дори и на лизинг.

Коментар

Онзи ден получих информация от Германия, че автомобилите са поскъпнали!
                Space Star 1.9 DID

Коментар

Дори се пише, че колите между 2 и 5 год. щели да поскъпнат от сегашните цени с 1500 до 2500лв.
                  BRAVA 1,4 12V
                  Nissan Navara

Коментар

Working...
                  X