Темата е много дискутирана в последно време от хората, нека всеки да каже нещо което е чувал за новите цени на колите след влизането ни в евросъюза- ще паднат ли,ще се вдигнат ли както за старите коли който караме,както и за нововноса
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новите цени на колите 2007 година
Collapse
X
-
Абе цените поне няколко месеца няма да мръднат. Тези дето са вкарали колите и са им платили ДДС ще пробват да се отърват от тия които са вкарали сега и после ще вкарват такива без ДДС. Оня ден ги слушах как реваха по една тв, че искали държавата да им върне ДДС-то за колите които били вкарали. ХАХАХА нека им е гадно. Далавераджий прости. Взимат ударени бангий после ги контят и ги продават. Айде. Нека и на вас ви е вътрешно.
-
Едно нещо май не се разбира от доста хора -> цената не се определя от това какви мита, ддс-та, такси и т.н. се плащат, а от изискванията на пазара. Аз лично смятам, че цените няма да паднат или ако това се случи ще е с много по-малко... просто в БГ цени на падат -> така сме научени през последните 17 години и никой търговец на коли не си и прави сметка да намалява цените.. няма да се учудя ако даже ги вдигнат заради влизането...Който иска по-евтина кола, отива в чужбина избира, внася.. и я регистрира.FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
The_Wicker_Man написа:...Абе цените поне няколко месеца няма да мръднат...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ха ха ха, честно да ви кажа си мисля че не само няма да поевтинеят ами напротив понеже онези амсалаци на запад май си вдигнаха цените на трошките. Аз все проверявам в мобилето.де за някоя Дедра 98г., и от 1-2 седмици гледам май са се вдигнали цените им..... Абе на запад да не пасат трева хората знаят идват онези селяци сега ще купуват повече значи можем да вдигнем малко цените те пак ще ги купуват. Не знам ама си мисля че цените само в една посока вървят, и тя не е надолуСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:Ха ха ха, честно да ви кажа си мисля че не само няма да поевтинеят ами напротив понеже онези амсалаци на запад май си вдигнаха цените на трошките. Аз все проверявам в мобилето.де за някоя Дедра 98г., и от 1-2 седмици гледам май са се вдигнали цените им..... Абе на запад да не пасат трева хората знаят идват онези селяци сега ще купуват повече значи можем да вдигнем малко цените те пак ще ги купуват. Не знам ама си мисля че цените само в една посока вървят, и тя не е надолу
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар