На път за Бургас ще ми се наложи да мине през АсеновградОбаче се минава през ПловдивМного ли ще се забавя?Към 8 часа вечерта ще е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой колега от Пловдив ако може да помогне
Collapse
X
-
Re: Някой колега от Пловдив ако може да помогне
sev написа:На път за Бургас ще ми се наложи да мине през АсеновградОбаче се минава през ПловдивМного ли ще се забавя?Към 8 часа вечерта ще еTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Re: Някой колега от Пловдив ако може да помогне
stef написа:не разбрах мн добре въпроса ,но ако имаш предвид задръстванията зависи откаде ще минеш през пловдив и все пак в сравниние със софийските ще ти се струва песен :D
Коментар
-
ами най безболезнено- влизаш през Скобелева майка /пътя за свиленград/ по посока метро след метро караш направо като стигнеш кръстовището на макдоналдс завиваш наляво и това ти е асеновградско шосе само направо излизаш отпловдив и съответно след това е асеновград малко кофти съм ти го обяснил но общо взето след като влезеш от скобелева майка ключовия момент е да стигнеш метро от там е супер лесноTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Човека идва от София за Бургас, не обратно...Най-добре да слезе от магистралата при Радиново, и от там да хване обиколното без изобщо да влиза в Пловдив. Ама той пише че вече се е оправил, така че сигурно сме закъсняли.Иначе пътят не е много - зависи как караш. Като се качиш на Асеновградското шосе, там може да се кара доста бързичко. Хората са цивилизовани и карат плътно в дясно, така че който бърза, може спокойно да си кара по средата. Не повече от 15 минути от магистралата до Асеновград. Обратно може да се мине по пътя описан от колегата по-горе по посока Бургас.Не ти трябва да влизаш в Пловдив изобщо, особено ако е в часовете пик - задръстванията не са по-малки от тези в София.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар