Има ли "играчи " на покер тука за футболисти се видя !! Ама мисля ,че дойде време да избиваме парите за Коледа ,Нова година и подаръците p.s. айде засега давам смао безплатни уроци !!p.s.1 тия дето залагат в интернет горе долу предполагам ,ще са наясно де
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Poker !!
Collapse
X
-
И аз съм добър на покер... Само че на този с 5те карти, не се сещам как му беше името ... А на Texas Hold’em съм още начинаещ ... Като бях на една екскурзия в Банско ме обраха на свара, но за сметка на това си върнах парите на първия вид покер, който споменах горе, та даже и отгоре бях Ако някой играе него може да поиграем малко :D Видял съм се с пари и се чудя как да ги изгубя :D:D:D
Коментар
-
kiler_4o написа:И аз съм добър на покер... Само че на този с 5те карти, не се сещам как му беше името ... А на Texas Hold’em съм още начинаещ ... Като бях на една екскурзия в Банско ме обраха на свара, но за сметка на това си върнах парите на първия вид покер, който споменах горе, та даже и отгоре бях Ако някой играе него може да поиграем малко :D Видял съм се с пари и се чудя как да ги изгубя :D:D:DN.Y. State of Mind
Коментар
-
kiler_4o написа:И аз съм добър на покер... Само че на този с 5те карти, не се сещам как му беше името ... А на Texas Hold’em съм още начинаещ ... Като бях на една екскурзия в Банско ме обраха на свара, но за сметка на това си върнах парите на първия вид покер, който споменах горе, та даже и отгоре бях Ако някой играе него може да поиграем малко :D Видял съм се с пари и се чудя как да ги изгубя :D:D:DTEMPRA 1.6S
Преди нея TIPO 1.9TDS
Коментар
-
djsweeper написа:kiler_4o написа:И аз съм добър на покер... Само че на този с 5те карти, не се сещам как му беше името ... А на Texas Hold’em съм още начинаещ ... Като бях на една екскурзия в Банско ме обраха на свара, но за сметка на това си върнах парите на първия вид покер, който споменах горе, та даже и отгоре бях Ако някой играе него може да поиграем малко :D Видял съм се с пари и се чудя как да ги изгубя :D:D:D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар