Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вие сте на ход математици:

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

peho написа:
    Браво! :D Само за седмиците ще те поправя 7-7/7=6,или при твоят израз да няма единият минус -7/7+7=6,7/(-7)+7=6 .Ти да не си математик или покрай теб има математик? :D
    като гледам може и (-7/7)+7 щото ако е -7/-7 става 1 а не -1

Коментар

peho написа:
      Знаех си аз,не вярвах че някой ще се сети за фактурел.
      хаха :D с жената често се бъзикаме и обикновенно тя започва като ми казва "маймуна", аз й отговарял че е "два пъти по-голяма маймуна", тя продължава "маймуна по 4" при което зада спра наддаването й казвам че е "маймуна на степен n фактуриел" та пробвах тука с обикновенни знаци и не стана и викам дай да вкарам фактуриела да видя какво ще стане и така :D
      Audi 1.8S златен талон

Коментар

lllubo написа:
        peho написа:
        Знаех си аз,не вярвах че някой ще се сети за фактурел.
        хаха :D с жената често се бъзикаме и обикновенно тя започва като ми казва "маймуна", аз й отговарял че е "два пъти по-голяма маймуна", тя продължава "маймуна по 4" при което зада спра наддаването й казвам че е "маймуна на степен n фактуриел" та пробвах тука с обикновенни знаци и не стана и викам дай да вкарам фактуриела да видя какво ще стане и така :D
        Хахаха това е много яко.

Коментар

само да ви питам - може и да бъркам, но не се ли пише "факториел"?
          "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
          (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

charlie написа:
            не се ли пише "факториел"?
            сигурно, кво ти пука здраве да е
            Audi 1.8S златен талон

Коментар

Working...
            X