Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще поевтинеят ли авточастите след влизането ни в ЕС?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    sev написа:
    Nino написа:
    А бе и Италианците са си малко данъчни рамбовци... лъжат си на поразия! Така, че не се лъжете по това, според мен реалните цени са доста по-високи.
    точнои аз това казвамне може тези коли да са толкова евтини1000 е по-нормално
    Е добре - успокоихте ме малко! Иначе и аз взех да си мисля какво ли не за колата ми ! Това за данъчните в Италия, чак сега ми светна !
    BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
    Среден разход на газ

    Коментар


      #17
      Nino написа:
      Bratchedda написа:
      Наи-богата едвали.... Можеби наи-тъпа , щом ни работат и си мулчиме :D Всъщност писах темата , защото сравнявах цени на италиански коли в Германия, Италия и Авсрия. Ами познаите , там са по евтини от принас , а стандарта и качестото им едвали е по лошо и дори поръчка от мгаин в ЕС предлагат ако купиш много части предлагат доста добри цени кате имам предвид че правят намаления. А тука ни ги продават на някакви безумни цени, че чак като попиташ за отстъпка за по голям покупка се мръщят. А да не говориме ч някои части ги няма тука въобще и треа да чакаш пак поръчка и я доиде, я не. Та по добре си поръчи от Европа и хем намаление хем сичко има
      Малко не съм съгласен с твърдението ти за цените специално в Италия.Не знам къде си гледал, но на 27-ми се върнах от Милано и Бергамо.Втрещен съм!!! Браво/Брава вече почти ги няма, а Пунто-II като моето под 5000 евро е немислимо.Говоря за НЕУДРЯНА кола, която плащаш и се качваш да караш.Което ме навежда на мисълта, че да имаме тези цени тук 99% е удряно, лашкано и незнам какво си!
      Ще се сетиш Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 бате Славчо, и километрите сабарят много цена всичко е над 250 000.Аз в Англия вземах една 406 1.9тди 110 коня 2001г за 6000 лева български пари беше като чистонова без забележки но на 260 000км ни масло гореше нито нещо тропаше абе ще се схваниш.Като се върнах в БГ и се качих пак на драгливият фиат.... който е уж на 170 000 в момента а го купих миналата година на 130 000 смешна работа само мошенници

      Коментар


        #18
        sev написа:
        в документите на моята пишеше 350обаче не се подвеждайпонякога сумите наистина са такивано не винаги
        То и аз като купих колата при нотариуса записахме, че я купувам за 200 лв, а всъщност я взех за 4000!
        Fiat Punto 1.7 TD

        Коментар

        Working...
        X