Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

да направим протест против дупките по пътищата!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да направим протест против дупките по пътищата!!!

Колеги, след като баш на 1 януари, първия ден на България след влизането в ЕС, влезнах и аз в клуба на потърпевшите от дупките по пътищата, се чудя каква форма на граждански протест мога да възприема. Сблъсъкът с ямата, за мой късмет, ми стува само една чисто нова зимна гума от порядък на мин 130 лв, което се равнява на две годишни винетки. Но бойкотирайки винетките, предполагам, ще си навлека проблеми с органите на реда, които макар и да не следят за пътната обстановка и да маркират вредните препятствия, със сигурност няма да пропуснат да ме обръндзат ако съм без винетка.За това се допитвам до вас, как с общи усилия да изложим своето право на глас, след като си плащаме данъци и всякакви други държавни лепти, да получаваме поне някаква пропорционална услига, защото съм сигурен, че всеки един от вас е потърпевш от лошите пътни условия по някакъв начин и дано загубите да са само финансови при всички ни!
    Bravo SX TD100, 1997

каквото и да бойкотираш си е за твоя сметка ! в случая след дъжд качулка ! всички протестираме след като ни ухапе кучето остава да чакаме някой висш политик ,европейски или български да УМРЕ (колкото и грозно да звучи)в някоя дупка ,че да почнат да ги оправят !!Едно време всички общини и махали как канеха Бай Тошо да ги посещава ,дали заради речите или щото направо нови пътища им правеха
    фиатче Браво 2.0

Коментар

колеги, всеки в момент на афект не е прав...че има дупки има! но... преди коледа ходих в Русе, а между коледа и нова година се прибирах от Русе за Бургас.лятото бях минал през рижкия проход и малко остана да вляза в 1 дупка и да не изляза! настръхна ми косъма! казаха ми че са го оправили... така е! който е тръгнал да минава оттам - пътя няма проблеми. после из селските пътища на северна България - дупки - дал господ... / 1 идиотче от бензиностанцията ми беше напомпал гумите на 2.5 атмосфери и ми опадаха пломбите - установих го чак като си върнах в бургас - тва за гумите и пломбите /на връщане минах по маршрута Русе - Разград - Шумен - магистралата - Провадия - Айтос - Бургас...... ако щете ми вярвайте, но имаше десетина километра кофти път / не говоря за дупки / и той беше на магистралата и айтоския проход. а пътя Провадия до 10 км. преди Айтос е като самолетна писта!!! много добре са го спретнали....p.s. само не оставайте с убеждението, че ми си дават 67 лева за винетка....
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Ей го моя протест от миналата година, а аз тогава дори не срязах гума И това не беше точно протест а резултата от адреналинов взрив... Не че е за гордост, де.Но какво от това? Тази година ще си купя пак, по-скъпа, и пак по старо му.Яд ме е че цяла година дори не ме питаха защо ми е скъсана минетката Съболезнования за гумата, можел си да викнеш кат за протокол (и акт като бонус) и да заведеш дело срещу общината - имаше подобна тема наскоро.
        I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

donnna написа:
          лятото бях минал през рижкия проход и малко остана да вляза в 1 дупка и да не изляза! настръхна ми косъма! казаха ми че са го оправили... така е! който е тръгнал да минава оттам - пътя няма проблеми. после из селските пътища на северна България - дупки - дал господ... / 1 идиотче от бензиностанцията ми беше напомпал гумите на 2.5 атмосфери и ми опадаха пломбите - установих го чак като си върнах в бургас - тва за гумите и пломбите
          Еййй, браво, че са оправили Ришкия проход - лятото и аз минах оттам и ... .А за гумите - и аз имах подобен случай при помпане, докато си плащам горивото, на една бензиностанция на Шел /тръгвам по магистралата лятото и като вдигна 120-130 км/час и волана започна да ми тресе. Спирам - 4-те гуми ми бяха напомпани на различно налягане - разлика 0.3-0.4 атмосфери/ и оттогава сам си ги преглеждам веднъж месечно пред блока /5-10 минутки работа/!
          BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
          Среден разход на газ

Коментар

какъв кат, какви дяволи!!! да чакам 100 часа, нали ви казах че дейсвието се разви баш на 1ви, едва ли е имало трезви полицай в радиус от километри пък и вече съм с акт, щото на 31 ми написаха за това, че не съм си пуснал фаровете . въпросът е, че като се случи, просто сложих поничката и се надявах, че гумата само е отворила и и е нуждо единствено напомпване. открих, че съм се заблуждавал, чак при гумаджията. а и да осъдиш общината е като да спечелиш шестица от тото- нужни са знания къде и колко на кого
            Bravo SX TD100, 1997

Коментар

Working...
            X