Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ВИНЕТКИТЕ ЗА ИНВАЛИДИ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ВИНЕТКИТЕ ЗА ИНВАЛИДИ

Тази година май прецакаха инвалидите за винетките...По правило безплатните винетки за инвалиди ги раздават най-рано през февруари, а в някои общини и чак през март.Който си има миналогодишна ще кара с нея до края на януари, и после вероятно ще трябва да си купи една месечна от 25 лв., а който за първа година ще се възползва от това право - може да се наложи да си купи и за януари, и за февруари, т.е. ще трябва да се бръкне с 50 лв, което обезсмисля безплатната винетка. Ще си спести ходенето по институциите и висенето по опашки...Аз не ползвам, но се замислих за това. КЛЮЧАРЯ може да каже дали съм прав....

Re: ВИНЕТКИТЕ ЗА ИНВАЛИДИ

Днес ходих да подам документите за винетка. Попълних молба декларация /тоест инвалида - баща ми/ попълни. Искат копие на големия талон на колата, копие от полицата за гражданска отговорност и копие от експертното решение на ТЕЛК. Носете и оригиналите за сверка. Казаха ми да отида след 10 дни да си я взема. Имаше и нещо ако не водите инвалида може и с пълномощно искат и копие от него ама не съм сигурен точно как става с пълномощното.
    Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
    Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
    Совалката средно на LPG
    Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

винетки

някъде беше писано преди но нищо и аз ходих за винетка и ще стане до 15 дни а преди ходих за да подам документи и за новия СИН талон ще има до след 2-3 месеца има някаде 400 молби и немогат да ги направат егати фирмата където са избрали наподобява кредитна карта но по голяма със снимка дори не мога да разбера тази оправия или даваш преференции или не то са документи как един инвалид по-възрастен би се оправил като не може да ходи и да стои на опашки както става редовно
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

За другаде не знам, но в Къцавско, ако молбата за винетка се подава от пълномощник искат:1. Заверено за 2007г. Решение на ТЕЛК.2. Копие от личната карта на лицето с увреждания.3. Копие от пълномощното.4. Копие от талона на колата.5. Копие от Гражданската отговорност. 6. Копие от личната карта на пълномощника. Ако се подава лично - без точки 3, и 6. Който подаде молба за винетка до 15.01.2007г. - ще си я получи навреме. Ако се подаде молбата до 30.01.2007г. ще си я получи със закъснение.
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Re: ВИНЕТКИТЕ ЗА ИНВАЛИДИ

Fiat 127 написа:
          Днес ходих да подам документите за винетка. Попълних молба декларация /тоест инвалида - баща ми/ попълни. Искат копие на големия талон на колата, копие от полицата за гражданска отговорност и копие от експертното решение на ТЕЛК. Носете и оригиналите за сверка. Казаха ми да отида след 10 дни да си я взема. Имаше и нещо ако не водите инвалида може и с пълномощно искат и копие от него ама не съм сигурен точно как става с пълномощното.
          И аз днес ходих, точно същата процедура. След 10 дни ще е готова.
          1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Working...
          X