Повишението на цените на горивата е заради военните. Според не знам си какви договори с НАТО всяка година трябвало да се отделя не знам си какъв процент от БВП тази година трябвало да се намерят допълнителни 30 милиона за да се изпълни тази точка от договора. Само не ми е ясно защо пък точно от горивата решиха. Сега масово ще ги използват за предпоставка за повишаване на цената на всичко. Защо не сложиха на цигарите и на алкохола да речем. Който иска нека пие. А с горивото е навързано почти всичко
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно горивата на OMV и цените им.
Collapse
X
-
The_Wicker_Man написа:Повишението на цените на горивата е заради военните. Според не знам си какви договори с НАТО всяка година трябвало да се отделя не знам си какъв процент от БВП тази година трябвало да се намерят допълнителни 30 милиона за да се изпълни тази точка от договора. Само не ми е ясно защо пък точно от горивата решиха. Сега масово ще ги използват за предпоставка за повишаване на цената на всичко. Защо не сложиха на цигарите и на алкохола да речем. Който иска нека пие. А с горивото е навързано почти всичкоFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар