Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Филм за 9/11

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Филм за 9/11

    Какво мислите за това? http://www.metacafe.com/watch/362929...uth/Доста такива филмчета се появиха в нета и честно казано се изумявам на коментарите които правят за това,което се казва в тези филми.Все повече се уверявам в това колко са безмозъчни американците,поне по-голямата част от тях.

    #2
    Mercedes E200 coupe

    Коментар


      #3
      Пълен trash. Аман от конспирации.Това + "Стъпили ли са американците на Луната" са ми любими.
      Ex Fiat 126P
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
      Alfa Romeo 147 1.6 TS
      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

      Коментар


        #4
        Тази версията не е лишена от физически основания. Истината - едва ли ще я узнаем някога...
        Fiat Ritmo 105TC
        1600cc 105к.с.

        Коментар


          #5
          johnfound написа:
          Тази версията не е лишена от физически основания. Истината - едва ли ще я узнаем някога...
          Колкото ще се разбера кой и защо застреля Кенеди...Примери колкото искаш. Истината за такива събития е такава каквато ни я кажат.
          I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

          Коментар


            #6
            Филмчето е добро, но твърде кратко, за да изложи всички факти. Все пак дава малко ценна информация относно въпросните събития. Истината трябва да се търси, в противен случай няма как да бъде намерена. Вече нищо не приемам като чиста монета - за всеки факт вече има опровержение... и опровержение на опровержението Който има интерес, може да види доста по-обстойни доказателства за истинските организатори на тези "атентати" в следните няколко филма:9/11 - In Plane Site, субтитри - освен за феноменалното срутване на сградите се дискутира и естеството на "пътническите" самолети, които всъщност адски приличат на самолет-цистерна без прозорци и със сонда за гориво в задната част, интересни са и пораженията върху пентагона - в размерите на срутената част трудно се помества цял Боинг.9/11 - The Director’s Cut - продължението на предния филм, засяга надълго и нашироко действията на американското правителство, за събитията в авиобазата край Вашингтон и защо не е задействана противовъздушната отбрана, за проведеното тъкмо на 11 септември мащабно учение за овладяване на терористични акции свързани с отвличане на самолети (!), за лъжите относно екологичните и здравословни заплахи за манхатън като последица от срутването на сградите (няколко стотин хиляди счупени живачни лампи и тонове азбест).The Filmmakers, субтитри - един филм, заснет по чиста случайност на живо от мястото на събитието. Пожарникарите разказват много интересни истории от вътрешността на горящите сгради и относно тяхното рухване.
            Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
            Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

            Коментар

            Working...
            X