BO написа:
Преглед на мнението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля мнения каква боя за стени сте използвали
Collapse
X
-
Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
-
Аз не виждам кой знае каква връзка с това за колко дни са ти боядисали стените.
Примерно при мен боядисването стана за 2 дни. Демек ако има достатъчно хора, целия апартамент могат да го боядисат за два дни. Това не означава, че боята би била хубава, според мен, както казах.
И питам за стена в някакъв цвят, а не вече за разни прели, преливки, ефекти...
Примерно като при теб на снимката "бордото" и сивото изглежда някакво "странно", хубаво да го кажем, нещо по-различно. Ама другите цветове изглеждат нормални, един цвят, мажеш с баданарката и става съответния цвят. Какво трябва да се случи, за да е хубав цвета или по-точно латекса?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа: Преглед на мнениетоКакво трябва да се случи, за да е хубав цвета или по-точно латекса?
Тук следва да се отбележи, че качаственият резултат е функция не само от качествената боя, но и от начина на нанасяне, от основата и вероятно от други фактори. Затова не дават гаранция на покритието ако си боядисваш сам.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Демек до тук виждам изисквания към подготовка на основата, а не засяга качеството на боята.
И какво влиза в гаранцията на боята? Ако основата е подходяща и добре третирана, честно казано не виждам на боята какво ще ѝ стане, за да има "гаранция".A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа: Преглед на мнението...не виждам на боята какво ще ѝ стане, за да има "гаранция".Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Ами реално най-скъпите на Сикенс не могат да се мият така, както евтините на Хамеликон, примерно.
Демек в отношението за миене май трудно би имало боя, която да държи повече. Аз моята освен с гъба съм го мил и с обезмаслител, след като детето си избърше мазните ръце в стената. На въпрос към представителите на Сикенс, които мисля са от добрите и скъпи марки, направо отговориха - няма как да се измие това, търсете си друга боя.
И пак за напукване - не съм виждал напукана боя, при здрава основа.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
BO написа: Преглед на мнениетоА по какво се разбира, че една боя е най-добрата на пазара?
За мен това е един цвят, покрила добре стената и стои равномерно. Примерно веднага се вижда разликата от някакви мега скъпи бои на Сикенс и подобия, които стоят като "кадифе" или "сетен", а не са просто някакъв цвят на стената. Ама за другите, които са някакъв цвят, какво толкова им е по-доброто или най-доброто?
Коментар
-
Аз ползвам ето тези, не съм ги избирал специално, просто това продават до нас.
https://www.kittfort.cz/en/products/...or-wall-paint/Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Да върна малко инфо. Ремонта е пред финал Останаха малко довършителни работи с четката по ъглите. Доволен съм от боята на първо четене. Единствено ми се наложи да мина таваните на 3 ръце. Стените стават идеални и на 2. Не мога да кажа защо бялото не покри както цвета. Може би защото ползвах база, а не бял цвят, какъвто се предлага !?! Тази боя се разлива добре и следи от четка при малко старание не остават.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар