Колеги имаме си нов член на клуба FIAT TIPO 2.0 i.e.Имаше нужда от задни накладки и нормалните консумативи, като свалих задната гума вижте каква се оказа тя!Освен това искам да ви попитам нали тук се слага филтъра за климатика?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И аз да се похваля
Collapse
X
-
Re: ТИПО
kluchar написа:...а гумата да нее регенерат та така се е отцепила обикновенно не става такаI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Ама разбира се
Има нещо подобнo на кутия за филтъра, само че не съм я снимал ,гледах едни снимки и на тях самата кутия има една "скара" която на мен ми липсва (всъщност има ли такава" скара" или не ?). А джантите не съм ги снимал но са такива като на по- обикновеното TIPO (оргинални фиатови). М/у др. колега icomirGT нали ти ако не се лъжа беше вкарал снимки от cardomain.com на типото? Незнам дали си видял червеното TIPO което има много снимки и има добри идеи, който по-нататък и аз съм намислил да направя, поне някой от тях,сега ще ти кача снимки и на него(по-тъмно червеното).За гумите незнам дали са регенерат(поне предните са новички ) :D .
Коментар
-
на първата снимка в ляво от отвора за филтъра не е ли самия филтър, представлява пластмасова рамка със някаква вата - на темпрата съм със такъв филтър и е много лесен за пране не ти трябва да купуваш нов /то от тоя модел няма никъде и без това , всички са от хартиените/ а иначе гумите не са регенерат ама мн кофти са стопанисвани честита придобивкаTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Re: И аз да се похваля
soulkeeper написа:Освен това искам да ви попитам нали тук се слага филтара за климатика?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар