Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И аз да се похваля

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    И аз да се похваля

    Колеги имаме си нов член на клуба FIAT TIPO 2.0 i.e.Имаше нужда от задни накладки и нормалните консумативи, като свалих задната гума вижте каква се оказа тя!Освен това искам да ви попитам нали тук се слага филтъра за климатика?
    Прикачени файлове
    FIAT - TIPO 2.0i.е

    #2
    ТИПО

    да там е мястото,но нещо липсва трябва да има нещо като кутия или подобно да се поставя вътре филтъра поне при мен е така PUNTO ELX,а гумата да не е регенерат та така се е отцепила обикновенно не става така.
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

    Коментар


      #3
      4естито а каквиса жантите 4емие интересно можешли да пратиш 1 снимкаЧестито!A какви са джантите, че ми е интересно. Можеш ли да пратиш една снимка?Научете се да пишете бре, хора!
      Mercedes E200 coupe

      Коментар


        #4
        Re: ТИПО

        kluchar написа:
        ...а гумата да нее регенерат та така се е отцепила обикновенно не става така
        И аз не виждам друго обяснение - при обикновения регенерат точно там е края на старата и началото на новата гума Нещо като това, въпреки че става въпрос за "пълен топъл талянски регенерат"...Всъщност някой да търси 16"?Защото тези се продават
        I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

        Коментар


          #5
          Ама разбира се

          Има нещо подобнo на кутия за филтъра, само че не съм я снимал ,гледах едни снимки и на тях самата кутия има една "скара" която на мен ми липсва (всъщност има ли такава" скара" или не ?). А джантите не съм ги снимал но са такива като на по- обикновеното TIPO (оргинални фиатови). М/у др. колега icomirGT нали ти ако не се лъжа беше вкарал снимки от cardomain.com на типото? Незнам дали си видял червеното TIPO което има много снимки и има добри идеи, който по-нататък и аз съм намислил да направя, поне някой от тях,сега ще ти кача снимки и на него(по-тъмно червеното).За гумите незнам дали са регенерат(поне предните са новички ) :D .
          Прикачени файлове
          FIAT - TIPO 2.0i.е

          Коментар


            #6
            на първата снимка в ляво от отвора за филтъра не е ли самия филтър, представлява пластмасова рамка със някаква вата - на темпрата съм със такъв филтър и е много лесен за пране не ти трябва да купуваш нов /то от тоя модел няма никъде и без това , всички са от хартиените/ а иначе гумите не са регенерат ама мн кофти са стопанисвани честита придобивка
            TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
            UNO 1.0 FIRE

            Коментар


              #7
              Re: И аз да се похваля

              soulkeeper написа:
              Освен това искам да ви попитам нали тук се слага филтара за климатика?
              Честита придобивка!!! :D Точно там се слага филтъра за климатика, но при мен има нещо като кутия в която се поставя самия филтър. А това отзад /жълтеникавото/ мисля, че е клапата за проветряване на купето?!
              BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
              Среден разход на газ

              Коментар

              Working...
              X