ls1 написа:
Преглед на мнението
Взимаш "окрехкотител" за месо и го надупчваш допълнително доста.
2. Правиш следната марината:
⅓ чаша соев сос
½ чаша зехтин
⅓ чаша пресен лимонов сок
¼ чаша сос Уорчестър
1.5 супени лъжици чесън на прах
3 супени лъжици сушен босилек
1.5 супени лъжици сушен магданоз
1 чаена лъжичка смлян бял пипер
Постави соевия сос, зехтина, лимоновия сок, соса Уорчестър, чесъна на прах, босилека, магданоза и пипера в блендер. Смеси на висока скорост за 30 секунди, докато се смеси добре.
3. Поливаш и овъргаляш месото в марината и го оставяш в хладилник за 8 часа.
4. Печеш, ядеш и споделяш резултата.
Излиза нещо такова в крайна сметка:
Както се вижда тази скара излиза точно на уел-дън. Ако си по-мераклия да я изкараш на реър или мидиъм, може и още по-добре да стане. Ако не е въпросната скара, винаги го изкарвам на подметка и сухо, защото винаги искам да е добре изпечено, както споделих.
Коментар