Лада Веста ,производство 2019 няма нищо общо с истинските Лади от онова време. Сегашната е боклук ,на който му се смеят и местните. Праговете са му от ламарина ,по-тънка от капачки за буркани. Взета е Дачия и от нея са направили бюджетен вариант. От Дачия- бюджетен вариант !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Лада Веста комби крос
Collapse
X
-
dartakaBG написа: Преглед на мнениетоЛада Веста ,производство 2019 няма нищо общо с истинските Лади от онова време. Сегашната е боклук ,на който му се смеят и местните. Праговете са му от ламарина ,по-тънка от капачки за буркани. Взета е Дачия и от нея са направили бюджетен вариант. От Дачия- бюджетен вариант !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Честно, някакси ми е все тая какви са праговете на чисто нова кола, да освен че блока е от "халумин" . Това е много, ама много сериозен проблем.
Разбира се на мерцедес очиларка праговете са страхотни и блока не е от "халумин", но на такава кочина не бих се качил без значение колко е страхотна....
Коментар
-
dartakaBG написа: Преглед на мнениетоЛада Веста ,производство 2019 няма нищо общо с истинските Лади от онова време. Сегашната е боклук ,на който му се смеят и местните. Праговете са му от ламарина ,по-тънка от капачки за буркани. Взета е Дачия и от нея са направили бюджетен вариант. От Дачия- бюджетен вариант !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ти смени ли заводските гуми на пунтото?
Коментар
-
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
snake написа: Преглед на мнениетоСкоро не съм проверявал дали вече не са се пробили праговете, направени от рециклирани капачки за буркани .
[ATTACH=CONFIG]108069[/ATTACH]A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
snake написа: Преглед на мнениетоДядо с Лада по време на извънредното положение . На снимката се вижда как колата тъкмо е запалила - с манивела, разбира се
[ATTACH=CONFIG]108083[/ATTACH]Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
BO написа: Преглед на мнениетоСлед 2 годишна употреба да дадеш още впечатления.
Колко пари струват обслужванията в сервиза?
Много трудно извадиха бобините, които са над свещите, дори в първия сервиз се отказаха. Като залепени бяха. Човекът, който все пак ги смени, каза, че в 6 от 10 случая чупели нещо, като сменят такива свещи. Ама вика, голяма работа, клиентът няма да разбере. Припомних си времената, когато отиваш в сервиз и докато ти сменят или оправят нещо, чупят друго.
Пропуснах да спомена, че аз не спазвам интервалите за смяна на консумативи на НАР, а обслужвам колата по-рано. ТО-1 го направих на 15 000 км, ТО-2 - на 25 000 км, а сега на 35 000 км си смених маслото и филтрите в сервиз, различен от НАР, в който имам приятели и им се доверявам. Та по време на смяната на маслото се установи, че в НАР добре са заоблили пробката на картера (от което се бяха оплакали и други колеги) и не може да се развие. И се наложи да се вкара инженерна мисъл и сега имам пробка+гайка .
Консумативи има и в НАР, и навсякъде, защото не са някаква екзотика. Естествено имам притеснения какво ще стане в бъдеще, ако Русия за дълго време остане в изолация. В НАР уверяват, че имали резервни части, включително и едро-габаритни, но предпочитам да не ми се налага да търся. Примерно, ако счупя челното стъкло, а моето е с подгрев, силно се съмнявам, че просто ще извадят такова от склада.
Все още около колата се тълпят хора и се снимат, което ме радва, но в някои моменти е досадно . Примерно стоя си вътре и пробвам с телефона разни хакове, намерени в руските форуми, и някой настойчиво ми чука на прозореца да му отворя да я разгледа.
Това е в общи линии. Въпреки че колите ми омръзват много бързо и въпреки неприятната ситуация с войната, не ми се разделя с ладата, макар че вече са ми предлагали да я купят. Дори се замислям да си купя някаква малка кола за всеки ден, а ладата да не я бутам особено в джаза на градската джунгла, където рисковете са много по-големи.Последна редакция от snake; 01.06.2022, 17:25.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар