Темата е ясна. Не се интересувам от прозрения и "остроумия", а само от мненията на хора, които са карали такава кола или поне имат информация от първа ръка. Може и на лично, ако някой се срамува да пише за лада .
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Аз съм правил пробно каране на седана. Исках да купя евтин автомобил, с който да изминавам 150км/раб.ден (35 000км/г). Лада Германия предлагаха Лада Веста с ГИ и това, което ми трябва - радио и темпомат, за под 15 000€. На мен лично колата ми допадна, но после купих употребяван японец на газ за половин цена.
Иначе в Лада-та само двигател и ръчната ск. кутия са руски. Дизайна го е правил немец, а голяма част от вложените материали и части могат да се намерят в Инфинити, Рено, Нисан и Дачия.
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Привет колега, аз също исках да събера отзиви за този автомобил (за Веста Крос), но едва ли някой ще може да даде мнение от първа ръка. Затова, търси в яндекс.ру с ключови думи "лада веста отзиви владельцев" и ще се покажат адски много резултати, като: https://www.zr.ru/cars/vaz/-/vaz-vesta/reviews/ https://www.drom.ru/reviews/lada/vesta/page3.html https://carexpert.ru/review/vaz/vesta/
Най-общо имат оплаквания от скрибуцащи неща по таблото и корите отзад, лоша динамика и силно ревящ мотор при по-високи обороти, лоша шумоизолация (не е нещо неочаквано за руски автомобил)... Последните вече имат и по-мощен 1.8 мотор от който руснаците са доволни.
Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
На външен вид и като интериор много ми харесва, цената е изключително примамлива. Тъй като в момента съм пуснал моята линеа за продажба, обмислям няколко варианта, като лада веста комби крос е един от тях. Мненията, които прочетох и в руските сайтове, и в българския форум, звучат съвсем нормално - нищо драматично не видях. Ако аз започна да правя обстойно ревю на новата астра на сина, също мога да стресна бъдещите купувачи. Имам някои притеснения за лада, свързани с гаранционното и следгаранционното обслужване, като например намирането на части. Защото, както отбелязаха и във форума на лада, тези коли са по-редки и от ферари . Само 3-годишната гаранция също е притеснителна.
Между другото вчера профилактично прозвънях двата телефона на Лада България. И на двата отговарят жени, като в началото помислих, че е една и съща, но се оказаха различни . Изключително нелюбезни, не те изслушват, изпяват си заучените фрази и бързат да прекратят разговора, все едно ги очаква опашка от озверели за нови лади клиенти .
От интерес питам дали новата кола трябва да е повдигната и целевата покупка ще е такъв тип автомобил, или случайно този ти харесва?
Иначе аз съм за. Купувай и споделяй мнение.
От интерес питам дали новата кола трябва да е повдигната и целевата покупка ще е такъв тип автомобил, или случайно този ти харесва?
Ще разводним темата, но какво пък. Да, иска ми си малко по-проходим автомобил. За предпочитане чисто нов или в гаранция. С бензинов мотор. Почти цяла зима съм в района на Велинград и околните села и имам нужда от такъв тип кола. Дачия Дъстър също е една от опциите ми, но сегментът Red Line, който ме устройва като екстри и двигатели, е с около 6000 лв. отгоре в сравнение с лада веста комби крос.
Ако бюджета те спира за Дъстъра, само едно да ти подхвърля, че още на втората година Дъстъра ще е запазил тези 6к горница. Чисто икономически ако те спира този избор, няма реална причина да не вземеш Дъстъра. А и ще получиш много по-голяма проходимост за твоя случай и нужди.
Ладата е с предно предаване,даже и Крос. При Дъстър има опция и за 4х4. А за Дачия 4х2- може да погледнеш Докер Степуей.
Опция 4x4 и още 4000 лв. отгоре . А за дачия докер - не, мерси. Не търся товарна кола или баничарка, а сравнително проходима кола, която да ме кефи и визуално, и като екстри. Не съм ловец или рибар, няма да карам офроуд. Трябва ми нещо по-проходимо от обикновена кола, с което да не мисля постоянно за дупки, надигнати шахти, коловози и неравности на пътя.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
В Козлодуй има поне десетина такива, като точно Веста Крос имам една в блока, в който живея, и една на работа, колежка. Щерката на шефката ми също има такава, но нейната е седан и не е Крос.
Колата на визия е добра, според мен по-добра от Дачия. Качеството на материалите, колкото и да ми е странно, изглежда добро.
Има навигация, парктроник, круиз, и много други екстри.
Най-тъпото в цялата кола е, че не се предлага 4х4, както и че не се предлага с дизелов двигател (1.5 dci би ѝ дошло добре), все пак колата си е Рено.
Ако ви интересува нещо конкретно - пишете - ще питам колежката. Тя е всеки ден с нея на работа.
Сега гледам офертите - за най-наточената версия искат 28500 с ДДС, а най-опосканата е 25900... Ами, това си е доста добра оферта... чак почвам и аз да се замислям! Особено изгодна ще е цената, ако частите са и на цените, които ние знаем за старите лади Само дано не ръждясва като Лада Нива, че...
Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Това с чакането на частите май си е практика и при много други коли.
Аз често чакам, ама айде, Тезиса е наистина рядка кола.
Ама чакахме при Митака_71 един маркуч за най-масовата Ланча - Либра, повече от месец.
Това да им е кусура.
По-голям кусур май е това, че вече не се продават официално в ЕС. Не и докато не покрият изискванията за Еко-норми. https://automedia.investor.bg/a/2-no...-lada-v-evropa
Коментар