Има някакъв долу вдясно, но не съм го отварял.
Сушилнята неочаквано се справи с претъпкването, за което писах горе. Всичко излезе сухо и директно го наредихме по шкафовете
Ок е машинката, трябва да я регистрирам за 10 годишната гаранция на мотора, дано не забравя
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Мотора е най-малкия проблем. Лагери и семеринги са си евали майката. Миналата зима сменях такива на Hotpoint Ariston от високия клас - пълно разглобяване и рязане на казана. Голям уй...
Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Колега имаше проблем с Gorenie. Техника, когото викам за пералнята каза, че и той си купил Веко сушилня. Може да е кофти бройка, като нашия климатик- работи една седмица на студено и за Димитровден умря. Оказа, че и двете платки изпляскали... След гаранционна подмяна работи без забележка.
BEKO само миялка и кухненски плот. Преди 7-8г и пералните им горе-долу биваха. Сега всичко е олекотено и едвам си изкарва гаранцията. Някои още като чисто нови имат гаранционен проблем.
Моята не е нито една от трите марки и е 85кг, значи бива
На колежката БЕКО-то след 10 пранета тръгна да се разхожда в буквалния смисъл - 40-50см
Гаранционно само го притегнали, нищо не са сменяли. Смятай как ги сглобяват. Дано след месец не трябва пак притягане.
Ама то БЕКО-то както казва колегата преко сили 60кг има няма
Ходенето е и от не добре сложени дрехи и от не нивелирана перална
а този проблем е най често срещания .... не искаше пък да изпомпва --
От нивелирането може да се получи проблема, ама при нивелирана пералня има модели които се разхождат, щото не са балансирани. Слагал съм дрехи по най-ламерските начини и пералнята не се разхождаше, а беше някакъв Wirlpool за 4 кг пране. Слагал съм и супер подредени дрехи в пералня Samsung и нещата бяха трагични - 30 см си се разхождаше, дори при антивибрационни подложки - пълна скръб.
От нивелирането може да се получи проблема, ама при нивелирана пералня има модели които се разхождат, щото не са балансирани. Слагал съм дрехи по най-ламерските начини и пералнята не се разхождаше, а беше някакъв Wirlpool за 4 кг пране. Слагал съм и супер подредени дрехи в пералня Samsung и нещата бяха трагични - 30 см си се разхождаше, дори при антивибрационни подложки - пълна скръб.
А какво да кажа аз?Имаме едно "Горение",което преди да почне да центрофугира си нагласява прането-врът един оборот напред,врът един назад.И това понякога по 10мин.Влудява ме.Вярно че не се разхожда и е супер тиха,но когато чакаш,а 10-те мин.до края на програмата стават 30,е леко изнервящо.
Коментар